counter

Δείτε ποια celebrity “αντέγραψε” τη Θωμαή Απέργη και έκανε, το φόρεμα που έβαλε στον ελληνικό τελικό της Eurovision, παπούτσι!

Δείτε ποια celebrity  “αντέγραψε”  τη Θωμαή Απέργη και έκανε, το φόρεμα που έβαλε στον ελληνικό τελικό της Eurovision, παπούτσι!
Δείτε ποια celebrity “αντέγραψε” τη Θωμαή Απέργη και έκανε, το φόρεμα που έβαλε στον ελληνικό τελικό της Eurovision, παπούτσι!


Φόρεμα

Από την Ειρήνη Αρβανίτη

Αναμφισβήτητα η Θωμαή Απέργη την βραδιά του Ελληνικού τελικού της Eurovision έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με τη φωνή της όσο και με την υπέροχη εμφάνισή της. Το υπέροχο μακρύ φόρεμα με τα λευκά αστέρια που αποκάλυπτε την πλάτη της αποτέλεσε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις!

ΦόρεμαΔυο ημέρες αργότερα η Kortney Kardashian  εμφανίστηκε έξω από το σπίτι της στο Calabasas με το flat παπούτσι που έχει τα ίδια λευκά αστέρια, όπως και το φόρεμα της ελληνίδας τραγουδίστριας.

ΦόρεμαΦαίνεται πως η μόδα επιβάλει τα αστέρια αφού και πριν λίγο καιρό είδαμε τη Ναταλία Γερμανού και την Ρούλα Κορομηλά να φορούν ίδια παπούτσια με αστέρια σε κόκκινο φόντο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR