counter

Dancing with the Stars: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του χορευτικού show

Απόψε, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου διεξάχθηκε μέσα από την συχνότητα του Star o μεγάλος τελικός του «Dancing With The Stars» που ήταν γεμάτος χορό, θετική διάθεση, εκπλήξεις, ένταση και ρυθμό. 

Η απαστράπτουσα Βίκυ Καγιά υποδέχτηκε με τον Λάμπρο Φισφή τους τηλεθεατές και έδωσαν τον ρυθμό για μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στο λαμπερό show ως guest star κριτής και χάρισε κατά την διάρκεια της βραδιάς την θετική του ενέργεια ενώ τραγούδησε στη σκηνή με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμμενίδη, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ Στάντνικ, ο Dominic Stars και η Ειρήνη Λιναρδή μας ταξίδεψαν με τις χορογραφίες τους και την εμφανή τους εξέλιξη από το πρώτο live έως και τον μεγάλο τελικό.

Ο κριτής Στέφανος Δημουλάς παρουσίασε μία συγκλονιστική χορογραφία, αναδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, το ταλέντο του και «κατακτώντας» το ballroom του «Dancing With The Stars».

Oι έμπειροι κριτές, Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Στέφανος Δημουλάς, βαθμολόγησαν για τελευταία φορά τα ζευγάρια αλλά τον τελευταίο λόγο τον είχε το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές ήταν αυτοί που ψήφισαν το αγαπημένο τους ζευγάρι και τελικά από την ψηφοφορία προέκυψε ο μεγάλος νικητής.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη» ενώ τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Έτσι, η Βίκυ Καγιά κάλεσε τους τέσσερις φιναλίστ κοντά της και ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος νικητής του φετινού «Dancing with the Stars» είναι η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την ανακοίνωση του νικητή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR