counter

Δανάη Μπάρκα: Το περιστατικό που την έκανε να ταραχθεί

Δανάη Μπάρκα: Το περιστατικό που την έκανε να ταραχθεί
Δανάη Μπάρκα: Το περιστατικό που την έκανε να ταραχθεί

Η Δανάη Μπάρκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά επιλέγει να μοιράζεται καθημερινές στιγμές της και περιστατικά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτό έκανε και σήμερα όταν αποφάσισε να μοιραστεί ένα περιστατικό που της συνέβη με μια περαστική και είχε ως πρωταγωνιστή το σκυλάκι της στο οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

«Αληθινό γεγονός:Λίγη ώρα πριν,πέρασα από την γιαγιά μου.Η Ρόξυ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με τα παράθυρα ανοιχτά ίσα να χωράει το κεφάλι της. Σταματάω με αλάρμ κατεβαίνω -η γιαγιά στα σκαλιά-της αφήνω τα λουλούδια και ξαφνικά ακούω ΥΣΤΕΡΙΚΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ και «αααα αααα αααα». Γυρνάω κ είναι μια γυναίκα με δυο παιδιά το ένα το αρπάζει ετοιμο να του βγάλει τον ώμο και το άλλο αγκαλιά ΤΣΙΡΙΖΟΝΤΑΣ στο αυτάκι του. Ήταν ο ξάδερφος μου στο μπαλκόνι και λέει «μην φοβάστε..Ροξυ βάλε μέσα το κεφάλι σου» η γυναίκα απαντάει «τι να μη φοβάμαι;πάμε καλά; Αυτά είναι δολοφόνοι» της ξαναλέει ο ξάδερφος μου «όχι,τα δικά μας σκυλιά είναι καλά» απαντάει η γυναίκα πάλι «το 9χρονο το είδες; Γάμπα δεν του άφησε» πετάγομαι κι εγώ με ψυχραιμία και της λέω «τους ανθρώπους που μεγάλωσαν το σκυλί πρέπει να δείτε πρώτα,και την στιγμή που έγινε και μετά να κρίνετε το σκυλί» και έφυγε λέγοντας «καλά καλά αφήστε με μωρε» και μουρμούριζε.ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ηρεμήστε λίγο με τα σκυλιά και ειδικά με τα ροτβαιλερ. Μην περνάτε τρόμο και φοβίες στα παιδάκια σας που δε φταίνε σε τίποτα. Θέλετε να μου πείτε ότι επειδή υπάρχει ένας άνθρωπος δολοφόνος ,είναι όλοι οι άνθρωποι δολοφόνοι; Μου συμβαίνει συχνά να αντιμετωπίζω τέτοιες αντιδρασεις όταν είμαι με την Ροξυ. Τι έχετε μέσα στο κεφάλι σας και ουρλιάζετε στα καλά καθούμενα με ένα σκυλί που περνάει δίπλα σας,ή που απλά υπάρχει στον χώρο; Η Ρόξυ φοβήθηκε έκατσε στο κάθισμα και ήταν σχεδόν ακούνητη απ την ταραχή και τις φωνες της γυναικας. Προφανως και έχουν συμβεί τραγικά γεγονότα κατά καιρούς-και πιστεψτε με είμαι η πρώτη που ταράζομαι και βουρκώνω αν ακούσω τέτοιες καταστασεις με σκυλιά και μωρά αλλά δεν μου φταίνε σε τίποτα τα υπόλοιπα επειδή ένα εκανε κακό.ΕΛΕΟΣ.Τα σκυλιά είναι ψυχές,και μια ψυχή όπως την μεγαλώνεις έτσι θα είναι. Προφυλάξτε τα παιδιά σας απ την τρέλα σας και μην τους μεταφέρετε φόβους,ένταση,υστερίες και ανασφάλειες. Μάθετε τα να αγαπάνε τα ζώα,να τα προσέχουν,να μην τους δίνουν θάρρος αν δεν τα γνωρίζουν φυσικά,και να είναι ψύχραιμα» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε τη φωτογραφία με την οποία η ηθοποιός συνόδευσε το κείμενό της

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR