counter

Δανάη Μπάρκα κατά Παύλου Πολάκη : "Θα έπρεπε να ντρέπεται για πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική"

Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή το ξέσπασμα του Πάνου Βλάχου στους ρεπόρτερς αλλά και εκείνο του Παύλου Πολάκη στους δημοσιογράφους ξεθύμανε.

Δείτε επίσης - Παύλος Πολάκης: Επεισόδιο με δημοσιογράφο στις Σπέτσες - "Ο δικός σου μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις;"

«Μην με αναγκάσετε να σας πω και εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας. Καλό σας βράδυ. Πιστεύω να περάσετε καλά. Νομίζω σας απάντησα πριν ήδη. Προφανώς του είπα μπράβο. Τι να του πω; Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις τώρα; Είναι περήφανος; Έλα παλικάρι μου! Δεν κάνεις την δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά. Αυτό κάνεις, τίποτα άλλο! Δε με ρώτησες κάτι ουσιαστικό για αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή. Καλό σας βράδυ παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης με τη Δανάη Μπάρκα να τονίζει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ντρέπεται γι΄αυτά που έχει κάνει στην πολιτική.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Παύλο Πολάκη

«Χθες, στην εκπομπή του κυρίου Λιάγκα, είδα και τον κύριο Πολάκη να κάνει κάτι αντίστοιχα με τον Νταλάρα «και δεν ντρέπεσαι»… Θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ περισσότερο ο ίδιος με πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική, από τους δημοσιογράφους που κάνουν μια ερώτηση», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Ας είμαστε ευγενικοί και να μη λερώνουμε ούτε εμείς τον εαυτό μας, να είμαστε ευγενικοί με όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Mega.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Δανάη Μπάρκα.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR