counter

Δανάη Μπάρκα: H αναβολή της πρεμιέρας της και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί! Πότε επιστρέφει on air;

Δανάη Μπάρκα: H αναβολή της πρεμιέρας της και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί! Πότε επιστρέφει on air;
Δανάη Μπάρκα: H αναβολή της πρεμιέρας της και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί! Πότε επιστρέφει on air;

Οι περισσότερες πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές έκαναν πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ωστόσο δεν έκανε πρεμιέρα καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια προέχει η επικαιρότητα.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε ότι την ταλαιπωρεί ένα θέμα υγείας με την ακοή της κάτι που έκανε πιο δύσκολη την επιστροφή της στο πλατό!

 Δανάη Μπάρκα – Πότε κάνει πρεμιέρα;

«Γεια σας αγαπημένοι μου, καλή εβδομάδα, ελπίζω να είστε καλά, πολλά τα μηνύματα για την πρεμιέρα, η πρεμιέρα θα είναι αυτή την Τετάρτη μεθαύριο. Λίγο η δύσκολη επικαιρότητα, λίγο ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε με το αυτί μου τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορούσαν να μας αφήσουν να σας πούμε σήμερα την πρώτη “καλημέρα”. Αυτή τη βδομάδα θα είμαστε στο Mega μας, στο Mega το καλό. Τριγύρω μας πολλά πράγματα είναι σκοτεινά. Θα προσπαθήσουμε για άλλη μια χρονιά να πατήσουμε λίγο pause σε όλα αυτά, να χαμογελάσουμε λίγο παραπάνω, να θυμηθούμε λίγο την ξεγνοιασιά, λίγο τις πλάκες μας, λίγο τα γέλια μας, λίγο την παρέα και να περάσει η καθημερινότητα πιο εύκολα. Την Τετάρτη θα τα πούμε από εκεί που τα λέμε πάντα. Μέχρι τότε καλή δύναμη, να χαμογελάτε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης - Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση όλο νόημα! "Να γυρνάς την πλάτη στους τοξικούς, στους αχάριστους"

Παράλληλα η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε πως εδώ και τέσσερις ημέρες έχει μόνο το 50% της ακοής και φοράει ακουστικό.

 «4 μέρες με 50% ακοή και με ακουστικό στο αυτί, καταλαβαίνετε ότι δεν θα ήταν πολύ ευχάριστο. Ερχόμαστε να δούμε και να πούμε πολλά» υπογράμμισε στο βίντεο που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Δανάη Μπάρκα:  

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram/ @danai_barka

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR