counter

Δανάη Μπάρκα: Έτσι αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Δανάη Μπάρκα: Έτσι αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται
Δανάη Μπάρκα: Έτσι αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Η Δανάη Μπάρκα την φετινή τηλεοπτική χρονιά έχει αναλάβει την δική της εκπομπή και καθημερινά την παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του Mega, στο «Πάμε Δανάη».

Μάλιστα η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει συχνή επικοινωνία με τους followers της.

Πρόσφατα η Δανάη Μπάρκα πραγματοποίησε ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των followers της.

Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Κάποιες φορές έτσι. Με κλάμα, με στεναχώρια. Απευθύνομαι αμέσως στους δικούς μου ανθρώπους για να το διακωμωδήσουμε ή να το συζητήσουμε. Μετά προσπαθώ να σκέφτομαι ποιος το λέει και ότι τι λέει. Αν αντιληφθώ ότι πρόκειται για εμμονικούς ανθρώπους, πάω παρακάτω γιατί δεν θα αναλάβω εγώ τα προβλήματα, την μιζέρια, τις ανασφάλειες, τα κόμπλεξ και τα σύνδρομα κατωτερότητας άλλων ανθρώπων. Αν είναι αρνητικά σχόλια αλλά χρήσιμα, τα φιλτράρω και προσπαθώ να δω πως θα τα μετατρέψω σε δημιουργικά και πως θα τα ενσωματώσω στην καθημερινότητα μου ως πρόοδο. Και αισθάνομαι καλύτερα. Γενικά αυτό με τα αρνητικά σχόλια κάποιες φορές είναι έντονο, και άδικο. Όμως δεν μπορείς να εξηγήσεις στον καθένα ότι με το να πετάει κακία είναι για λύπηση. Άλλωστε, είμαστε οι επιλογές μας. Οπότε μένω προσηλωμένη στον στόχο μου, κρατάω εκείνα που με κάνουν να βελτιώνομαι και δεν εγκλωβίζομαι στην αρνητικότητα, στην ζήλεια, στην κακεντρέχεια. Φροντίζω να μένω στην χαρά, στον φως, στην συμπαντική δικαιοσύνη. Όλα για καλό. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κλπ. Κλπ Μένω στους ωραίους ανθρώπους και όχι στους άλλους», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR