counter

Δανάη Μπάρκα: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της με κούπα Φαίη Σκορδά! "Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί…"

Δανάη Μπάρκα: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της με κούπα Φαίη Σκορδά! "Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί…"
Δανάη Μπάρκα: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της με κούπα Φαίη Σκορδά! "Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί…"

Μία απίστευτη κόντρα έχει ξεσπάσει από χθες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά αφού η πρώτη μέσα από την εκπομπή της μίλησε με αιχμηρά λόγια για την παρουσιάστρια του «Fay’s Time».

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά. νοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουν ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά, χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανένα εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα από τη Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα» ήταν όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης - Φαίη Σκορδά: Το σχόλιο μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου - "Μου έρχονται πάρα πολλά μηνύματα"

Το θέμα αυτό σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media ενώ την δική της άποψη θέλησε να εκφράσει και η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Πέμπτης 9/11 μέσα από την εκπομπή της στο Mega!

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για την κόντρα Καινούργιου – Σκορδά

«Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως επειδή δεν είμαι συνηθισμένη, ακόμα τουλάχιστον, ποτέ δεν ξέρεις. Κι επειδή βλέπω ότι όλοι συζητάμε το θέμα που διαδραματίστηκε ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί όλοι μας εδώ έχουμε αποδείξει ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά. Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Να είμαστε ενωμένοι… Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε αυτή την ομάδα και να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους, ο καθένας έχει τον τρόπο, να είμαστε δίπλα στον άλλο γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως θα τα φέρει η ζωή », είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα και σήκωσε μια κούπα που έγραφε επάνω «Fay’s Time».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Δανάη Μπάρκα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR