counter

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στις φήμες ότι παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στις φήμες ότι παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου
Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στις φήμες ότι παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο ηθοποιοί μετρούν περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλουν να προβάλουν μόνο τα επαγγελματικά τους βήματα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν οι φήμες ότι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται στη Σύρο την Παρασκευή 4/6.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο τελικά δε συνέβη.

Η Δανάη Μιχαλάκη το βράδυ της Παρασκευής ήταν στην Αθήνα και στις πρόβες για την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο Γκλόρια.

Ο συνάδελφός της, Ιωάννης Απέργης, δημοσίευσε στο Instagram ένα απόσπασμα από τις πρόβες, στο οποίο βλέπουμε την Δανάη Μιχαλάκη. Δείτε ΕΔΩ! το βίντεο.

Μάλιστα, η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται με τον αγαπημένο της.

«Άκουσα ότι παντρεύομαι, αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπανε πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Ο γάμος μάλλον θα γίνει τέλη καλοκαιριού, κάπου στην Αθήνα και σε κλειστό κύκλο. Μου φάνηκε αστείο που μπήκε κόσμος στη διαδικασία να πάει στη Σύρο. Δεν υπάρχει ούτε εγκυμοσύνη, ούτε πολιτικός γάμος. Σιγά μην σου πω ποιοι θα είναι οι κουμπάροι», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR