counter

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης (φωτογραφίες)

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης (φωτογραφίες)
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης (φωτογραφίες)

Για πρώτη φορά γονείς θα γίνουν σε λίγους μήνες η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι οποίοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία» ανακοίνωσε στις (07/08) ανήμερα των γενεθλίων της, την εγκυμοσύνη της με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

To βράδυ της Παρασκευής (08/09), η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκαναν μάλιστα την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Αίγλη Ζαππείου για την avant premiere της ταινίας «Γυρίσματα της Τύχης» του Γούντι Άλεν, παρουσία του ίδιου του καταξιωμένου σκηνοθέτη. Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Spentzos FIlm σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Παπαγεωργίoυ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση πως θα γίνει πατέρας

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR που βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τις στιγμές.

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη υπήρχε. Δεν το περίμενε ότι θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο. Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν τη ρομάντζα.

Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από τη σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά, με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ» είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την πρόταση γάμου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR