counter

Cash or Trash: Σε δημοπρασία το φόρεμα της Μις Κόσμος 1996 - Η διάψευση της Ειρήνης Σκλήβα

Cash or Trash: Σε δημοπρασία το φόρεμα της Μις Κόσμος 1996 - Η διάψευση της Ειρήνης Σκλήβα
Cash or Trash: Σε δημοπρασία το φόρεμα της Μις Κόσμος 1996 - Η διάψευση της Ειρήνης Σκλήβα

Στο νέο επεισόδιο του “Cash or Trash” το απόγευμα της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου εμφανίστηκε η κόρη του σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη, Αθηνά Τρανούλη.

Η ίδια έβγαλε σε δημοπρασία το φόρεμα το οποίο, όπως ανέφερε, φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα την βραδιά που στέφθηκε Μις Κόσμος 1996.

«Είχαμε φτιάξει τότε τις εμφανίσεις της για την βραδιά των καλλιστείων για τα Σταρ Ελλάς και μας εμπιστεύτηκε και στη συνέχεια για τα Μις Κόσμος. Σε αυτό το φόρεμα της κρέμασαν την κορδέλα της Μις Κόσμος. Είναι υψηλή ραπτική, φτιάχτηκε πάνω στο σώμα της, είναι κεντημένο με χρυσή κλωστή, μεταξωτό ύφασμα», ανέφερε η Αθηνά Τρανούλη.

Δείτε επίσης! Cash or Trash: Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη - "Έχασα και πριν από έναν χρόνο τον σύζυγο"

Ωστόσο, οι επενδυτές που συμμετέχουν στην εκπομπή του Star αποφάσισαν πως το συγκεκριμένο φόρεμα έχει τη δική του ιστορία και έτσι θα έπρεπε να βρεθεί σε μια μεγάλη δημοπρασία. Να σημειωθεί, πως την απόφαση αυτή την πήραν μετά τις πρώτες προσφορές που έκαναν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Η διάψευση της Ειρήνης Σκλήβα

Η Μις Κόσμος 1996, Ειρήνη Σκλήβα, μετά την προβολή του επεισοδίου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε πως το φόρεμα που φορούσε τη μεγάλη βραδιά βρίσκεται στην κατοχή της και πως το φόρεμα που βρέθηκε στο "Cash or trash" δεν είναι το ίδιο.

«Πολύ όμορφο το φόρεμα που μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού αλλά ΕΓΩ αυτό που φόρεσα στην στέψη μου το έχω εδώ και 27χρονια … υπό την κατοχή μου», έγραψε η Ειρήνη Σκλήβα.

Δείτε την ανάρτησή της

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR