counter

Θοδωρής Τρανούλης: Απάντησε στην Ειρήνη Σκλήβα για το φόρεμα στα Μις Κόσμος - "Να πάμε το ρούχο για DNA;"

Θοδωρής Τρανούλης: Απάντησε στην Ειρήνη Σκλήβα για το φόρεμα στα Μις Κόσμος - "Να πάμε το ρούχο για DNA;"
Θοδωρής Τρανούλης: Απάντησε στην Ειρήνη Σκλήβα για το φόρεμα στα Μις Κόσμος - "Να πάμε το ρούχο για DNA;"

Στην κάμερα της εκπομπής του “Happy Day” μίλησε ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την παρουσία της κόρης του, Αθηνάς, στο “Cash or Trash”.

Να θυμίσουμε πως η Αθηνά Τρανούλη βρέθηκε στην εκπομπή του Star και έβγαλε σε δημοπρασία το φόρεμα που φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα την βραδιά που στέφθηκε Μις Κόσμος 1996.

Ωστόσο, η Ειρήνη Σκλήβα μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook υποστήριξε πως έχει στην κατοχή της το εν λόγω φόρεμα.

«Πολύ όμορφο το φόρεμα που μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού αλλά ΕΓΩ αυτό που φόρεσα στην στέψη μου το έχω εδώ και 27χρονια … υπό την κατοχή μου», έγραψε η Ειρήνη Σκλήβα και δημοσίευσε φωτογραφίες του φορέματος.

Δείτε επίσης! Cash οr Trash: Σε δημοπρασία το φόρεμα της Μις Κόσμος 1996 - Η διάψευση της Ειρήνης Σκλήβα

Όσα είπε ο Θοδωρής Τρανούλης

Ο Θοδωρής Τρανούλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή ξεκαθάρισε τα πράγματα.

 «Ας ξεκινήσουμε από το ότι το φόρεμα δεν είναι της Ειρήνης Σκλήβα. Το φόρεμα είναι δημιουργία του οίκου Tranoulis και δική μου. Η Ειρήνη Σκλήβα βγήκε Μις Ελλάς και έπρεπε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Μις Κόσμος. Ήρθε εδώ και την έντυσα με τα διάφορα ρούχα που χρειαζόταν.

Εκπροσώπησε την Ελλάδα, βγήκε Μις Κόσμος και γύρισε. Όταν γύρισε, επέστρεψε τα ρούχα όλα στη βαλίτσα, όπως τα είχε πάρει. Πέρασε καιρός και μια μέρα, μας κάλεσαν με τους γονείς της στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και αντί να της πάω μια τούρτα, της πήγα ένα ρούχο.

Το φόρεμα αυτό το είχε επιστρέψει, και αυτό που της δώρισα εγώ ήταν ένα πιστό αντίγραφό του. Δε μπορώ να ξέρω τώρα, πριν 27 χρόνια αν εκείνη κατάλαβε ότι της πήγα το ρούχο που είχε φορέσει. Δεν αισθάνθηκα άσχημα με το ποστ της Ειρήνης Σκλήβα. Καλά έκανε, ό,τι πιστεύει ο καθένας. Δε ξέρω εγώ την αλήθεια;  Δεν έχω να πω κάτι με την Ειρήνη Σκλήβα. Να έρθω σε επαφή μαζί της να πω τι; Να πάμε το ρούχο για DNA;», είπε ο Θοδωρής Τρανούλης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR