counter

BTS και Green Day ακύρωσαν τις συναυλίες τους λόγω κοροναϊού!

BTS και Green Day ακύρωσαν τις συναυλίες τους λόγω κοροναϊού!
BTS και Green Day ακύρωσαν τις συναυλίες τους λόγω κοροναϊού!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έξαρση της νόσου του νέου κοροναϊού στη Νότια Κορέα οι Green Day και οι BTS αποφάσισαν να ακυρώσουν τις συναυλίες που είχαν προγραμματίσει στην Άπω Ανατόλη.

Οι BTS , το δημοφιλές συγκρότημα της K-pop, προχώρησε σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN σε αυτή την απόφαση εξαιτίας των ανησυχιών που προκαλεί η νόσος του νέου κοροναϊού.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό των BTS στο Twitter (@bts_bighit), οι συναυλίες «Map of the Soul» που προγραμματίστηκαν για τις 11, 12, 18 και 19 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Jamsil της Σεούλ έχουν ακυρωθεί και όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια θα λάβουν πίσω τα χρήματα που κατέβαλαν.

«Είναι αναπόφευκτο να ακυρωθεί η συναυλία χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση» αναφέρεται στην ανακοίνωση στην κορεατική γλώσσα. «Παρακαλείσθε να καταλάβετε ότι αυτή η απόφαση έγινε μετά από εκτεταμένη και προσεκτική μελέτη».

Παρ’ όλο που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο εκπρόσωποι του γκρουπ, μία νέα ημερομηνία συναυλίας στο Rose Bowl στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ φαίνεται, σύμφωνα με το Variety, να έχει προστεθεί στην περιοδεία των BTS. Δύο συναυλίες είχαν ήδη προγραμματιστεί για τις 2 και 3 Μαΐου.

Από την άλλη πλευρά το ίδιο αποφάσισαν να κάνουν και οι Green Day με τις επικείμενες συναυλίες τους στην Ασία.

Η μπάντα επρόκειτο να ταξιδέψει κατά τη διάρκεια του Μαρτίου σε Σιγκαπούρη, Μπανγκόκ, Μανίλα, Ταϊπέι, Χονγκ Κονγκ, Σεούλ, Οσάκα και Τόκιο στο πλαίσιο της περιοδείας «Hella Mega Tour» που διοργανώνουν από κοινού με τους Fall Out Boy και τους Weezer.

Σύμφωνα με τους Green Day οι ασιατικές συναυλίες που ακυρώθηκαν αναμένεται να επαναπρογραμματιστούν στο μέλλον.

«Δυστυχώς πήραμε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε τα επερχόμενα shows μας στην Ασία, εξαιτίας υγειονομικών και ταξιδιωτικών ανησυχιών για τον κοροναϊό», αναφέρει το ροκ συγκρότημα σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Το γνωρίζουμε ότι είναι άσχημο, καθώς ανυπομονούσαμε να σου δούμε όλους, όμως κρατήστε τα εισιτήριά σας, θα ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες πολύ σύντομα», σημειώνεται στην ανάρτηση του γκρουπ.

Μετά την ακύρωση των ασιατικών συναυλιών, δεν είναι γνωστό αν οι Green Day θα ξεκινήσουν κανονικά την περιοδεία τους από την Ευρώπη τον επόμενο Μάιο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR