counter

Βρισηίδα για Κατερίνα Δαλάκα & Ατζούν Ιλίτζαλι: "Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά αλλά…"

Βρισηίδα για Κατερίνα Δαλάκα & Ατζούν Ιλίτζαλι: "Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά αλλά…"
Βρισηίδα για Κατερίνα Δαλάκα & Ατζούν Ιλίτζαλι: "Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά αλλά…"

Στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης 10/1 η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης αλλά την σχέση του Ατζούν Ιλίτζαλι με την παίκτρια Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε επίσης - Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα - Ατζούν Ιλίτζαλι: "Ακούω διάφορα, αλλά νομίζω δεν υπάρχει κάτι άλλο"

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη φιλία της αθλήτριας με τον Τούρκο παραγωγό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Κατερίνα Δαλάκα, όταν νικούσε και δεν κοίταζε την κάμερα μπροστά αλλά προς τα επάνω, εγώ νόμιζα ότι αφιέρωνε τη νίκη της στον Acun που είναι και φίλοι. Είναι φίλοι κολλητοί, το έχουν αποδείξει.Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει. Θεωρεί ότι η πιο πολύτιμη συνεργάτης και φίλη του  - γιατί ακούω διάφορα άλλα, εγώ νομίζω ότι έχουν μία πολύ κοντινή σχέση, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιστεύω - είναι μια πολύ κοντινή σχέση και είναι σχέση συμφέροντος. Τα λεφτά μιλάνε εδώ. Η κοπέλα είναι αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα. Είναι δουλειά της. Την επιλέγει ο Ατζούν, την χρυσώνει κυριολεκτικά και η κοπέλα είναι η δουλειά της αυτή, παίκτρια Survivor Ελλάδος».

Όσα είπε η Βρισηίδα για Κατερίνα Δαλάκα & Ατζούν Ιλίτζαλι

«Εντάξει, κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος. Δεν μου πέφτει λόγος να το σχολιάσω. Δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω μια προσωπική σχέση», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR