counter

Βρέθηκε νεκρός στα 25 του, τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της συντρόφου του

Βρέθηκε νεκρός στα 25 του, τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της συντρόφου του
Βρέθηκε νεκρός στα 25 του, τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της συντρόφου του

Νέο σοκ στη Βρετανία, καθώς μόλις τρεις εβδομάδες μετά τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού μοντέλου και τηλεπερσόνας, Sophie Gradon, που αυτοκτόνησε ξαφνικά σε ηλικία 32 ετών, βρέθηκε νεκρός και ο σύντροφός της, Aaron Armstrong.

Ο 25χρονος σύντροφος της πρώην Miss Mεγάλη Βρετανία, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο βραβευμένο με BAFTA ριάλιτι σχέσεων Love Island, στο οποίο έλαβε μέρος το 2016, ήταν συντετριμμένος μετά τον θάνατό της και μάλιστα αμέσως μετά την τραγική είδηση, την είχε αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook που έγραφε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το χαμόγελο. Σε αγαπάω τόσο πολύ μωρό μου. Είσαι ο κόσμος μου τώρα και για πάντα».

O 25χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε τελικά τον χαμό της Sophie Gradon και την Τρίτη βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Blyth, στο Northumberland. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε πως ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

Μια ημέρα πριν βρεθεί νεκρός, ο Aaron Armstrong είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με την Sophie Gradon στο Instagram και έγραψε: «Απλά θα ήθελα να σε αγκαλιάζω όλη την ημέρα. Μου λείπεις τόσο πολύ. Sophie δεν περνάει ούτε ένα λεπτό χωρίς το πανέμορφο χαμόγελό σου να είναι εικόνα στο μυαλό μου. Κάθε μέρα που περάσαμε μαζί ήταν τόσο καταπληκτική Χρειάζομαι τις ημέρες αυτές πίσω. Σ 'αγαπώ πριγκίπισσα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR