counter

Brad Pitt: Ερωτευμένος με την Kate Hudson, μετά το διαζύγιο από την Angelina Jolie;

Brad Pitt: Ερωτευμένος με την Kate Hudson, μετά το διαζύγιο από την Angelina Jolie;
Brad Pitt: Ερωτευμένος με την Kate Hudson, μετά το διαζύγιο από την Angelina Jolie;

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από το πολύκροτο διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie και φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό ξανά ερωτευμένο.

Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Star αναφέρει ότι ο Pitt βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Kate Hudson και, μάλιστα, οι δύο τους έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν στο σπίτι της Kate στο Pacific Palisades.

Διαβάστε επίσης: Οι τελευταίες εξελίξεις στο πολύκροτο διαζύγιο Brangelina: Αντιστρέφεται η "κακή" εικόνα για τον Pitt

Παρόλα αυτά, ο ιστότοπος Gossip Cop διαψεύδει την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, επισημαίνοντας πως οι «εμπιστευτικές πληροφορίες» του περιοδικού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Βέβαια, τις φήμες για τη σχέση Pitt - Hudson έρχεται να… πυροδοτήσει και μια ανάρτηση του αδερφού της ηθοποιού, Oliver Hudson. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανήρτησε το εξώφυλλο του περιοδικού και έγραψε, μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ ακατάσταστος! Πίνει από το μπουκάλι και δεν κλείνει την πόρτα της τουαλέτας! Και αυτά τα κάνει όταν είναι στο σπίτι μου. Με αποκαλεί ήδη αδελφό και έχει μπει ανάμεσα σε μένα και στον αδελφό μου, Wyatt, ο οποίος δεν μιλάει πια. Επιμένει τα παιδιά μου να τον αποκαλούν θείο B, ενώ η μητέρα μου κυκλοφορεί όλη μέρα με νεγκλιζέ στο σπίτι, φλερτάροντας ανοιχτά μαζί του...».

Η ανάρτηση του αδερφού της Kate Hudson, Oliver, για τη σχέση της αδερφής του με τον Brad Pitt

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR