counter

Brad Pitt - Angelina Jolie: Σχεδιάζουν νέα υιοθεσία

Brad Pitt - Angelina Jolie: Σχεδιάζουν νέα υιοθεσία
Brad Pitt - Angelina Jolie: Σχεδιάζουν νέα υιοθεσία

Angelina Jolie Brad PittΕίναι αναμφισβήτητα το ζευγάρι που έχει σαν στόχο μια πολυμελή και αγαπημένη οικογένεια και πραγματικά κανείς δε γνωρίζει που θα σταματήσουν. Τα παιδιά είναι η ζωή τους και δεν έχουν αρκεστεί μόνο στα βιολογικά, την 7χρονη Shiloh και τα 5χρονα δίδυμα Knoxx και Vivienne αλλά έχουν υιοθετήσει τον 12χρονο Maddox, τον 10χρονο Pax και την 9χρονη Zahara. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμοι για το επόμενο!

Έφτασε η ώρα όπως φαίνεται να βάλουν πλώρη και για το 7ο παιδί και μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν αποφασίσει να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι. Οι δυο τους είναι πλέον σίγουροι ότι είναι κατάλληλη στιγμή να καλωσορίσουν στην οικογένεια τους ένα νέο μέλος καθώς τα προβλήματα υγείας της Angelina Jolie όπως όλα δείχνουν ξεπεράστηκαν.

 Το κοριτσάκι που επιθυμούν να υιοθετήσουν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie θα είναι από την Αφρική και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν θα ταξιδέψουν σύντομα και θα κρατούν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος κοντά στον Απρίλιο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR