counter

Βίντεο - ντοκουμέντο από το ατύχημα του

Βίντεο - ντοκουμέντο από το ατύχημα του
Βίντεο - ντοκουμέντο από το ατύχημα του

Το περασμένο Σάββατο ο ηθοποιός Paul Walker, 40 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον κολλητό του φίλο George Rodas, 38 ετών καθώς η αγωνιστική Porsche Carrera Gt που επέβαιναν καρφώθηκε σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Στη μοιραία βόλτα οδηγούσε ο George Rodas παλιός οδηγός αγώνων ταχύτητας και μετέπειτα διαχειριστής των οικονομικών του παιδικού του φίλου Paul Walker. Όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέες ειδήσεις αναφορικά με το θάνατο του.

Αρχικά, λέγεται ότι ο Paul Walker με τον κολλητό του πήγαν μια τελευταία βόλτα στο τετράγωνο το αυτοκίνητο γιατί τους φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, υπήρχε κάποια μηχανική βλάβη και ήθελαν να εντοπίσουν τι ακριβώς είναι.  Επίσης σοκ προκαλεί στη παγκόσμια κοινότητα η είδηση που κυκλοφορεί ότι μετά τη σύγκρουση της Porsche σε δέντρο, που επέβαιναν η δύο άτυχοι άντρες, ο 8χρονος γιός του George Rodas, πλησίασε το φλεγόμενο αυτοκίνητο προσπαθώντας μάταια να απεγκλωβίσει τα σώματα του πατέρα του και του Paul Walker.

Πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας video ντοκουμέντο που κατέγραψαν οι κάμερες παρακολούθησης στο σημείο του ατυχήματος. Εκεί φαίνεται η κόκκινη Porsche που επέβαινε ο ηθοποιός και ο φίλος του να συγκρούεται με το δέντρο και δευτερόλεπτα αργότερα να παίρνει φωτιά. Δεν φαίνεται το όχημα τους να συγκρούστηκε με κάποιο άλλο και υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί απλά να έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου από υπερβολική ταχύτητα και όχι λόγω μηχανικής βλάβης του αυτοκινήτου.

Συντετριμένος ο Vin Diesel, συμπρωταγωνιστής του Paul Walker στις 5 ταινίες Fast n Furious, γράφει στο Twitter: “Αδελφέ, θα μου λείψεις πολύ! Έχω μείνει απόλυτα άναυδος. Ο Παράδεισος κέρδισε έναν νέο Άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη". O Vin Diesel μίλησε στον κόσμο που είχε μαζευτεί στο σημείο του ατυχήματος με μία ντουντούκα λέγοντας ότι αν ο Paul Walker έβλεπε πόσο τον αγαπά ο κόσμος θα ήταν πολύ ευτυχής. Ευχαρίστησε τον κόσμο και δήλωσε πως δε θα ξεχάσει τον Paul Walker ποτέ. Ο Paul Walker μάλιστα με τον Vin Diesel βρίσκονταν εν μέσω γυρισμάτων για την ταινία Fast n Furious 7.  Όπως δήλωσε η παραγωγή το project δεν θα σταματήσει αλλά έχει παγώσει προσωρινά προκειμένου να βρεθεί αντικαταστάτης του Paul Walker.

H 16χρονη κόρη του Paul Walker, Meadow Walker όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του πατέρα της, δήλωσε στα social media “είσαι ο ήρωας μου, εσύ μου δίδαξες τα πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά. Χάθηκες αλλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ". Ο Paul Walker είχε αποκτήσει τη μοναχοκόρη του σε ηλικία 25 ετών, με την τότε σύντροφο του Rebeca McBrain.

H κηδεία των αδικοχαμένων George Rodas και Paul Walker καθυστερεί διότι ο ιατροδικαστής έχει διατάξει να γίνει ταυτοποίηση των πτωμάτων μέσω των οδοντοστοιχιών τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR