counter

H κηδεία του Paul Walker

H κηδεία του Paul Walker
H κηδεία του Paul Walker

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο ηθοποιό Paul Walker. H κηδεία του Paul Walker έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Forest Lawn Memorial Park στο Hollywood.

Δύο εβδομάδες μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Paul Walker και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του, οι οικείοι του αποφάσισαν να αποτεφρώσουν τη σωρό του 40χρονου ηθοποιού και να τον αποχαιρετίσουν σε μια σεμνή τελετή. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Paul Walker η 15χρονη κόρη του και η 23χρονη σύντροφος της ζωή του που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον ξαφνικό χαμό του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου οι στάχτες του ηθοποιού θα μοιραστούν ανάμεσα σε μια τεφροδόχο και σε μικρές θήκες, ώστε να μπορέσουν να πάρουν κάτι από αυτόν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Στην κηδεία του Paul Walker, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την οικογένεια του, το παρών έδωσαν και οι συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού από την ταινία "Fast & Furious" που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο. Η οικογένεια του Paul Walker έχει αποφασίσει να κάνει και μια δεύτερη τελετή όπου θα μπορέσουν να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα οι φίλοι και οι θαυμαστές του. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR