counter

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο που "έκοψε" την εκπομπή "Πάμε Πακέτο"

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο που "έκοψε" την εκπομπή "Πάμε Πακέτο"
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο που "έκοψε" την εκπομπή "Πάμε Πακέτο"

Στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο που πήρε την απόφαση να σταματήσει η εκπομπή "Πάμε Πακέτο" που παρουσίαζε επί σειρά ετών στον Alpha. Ο λόγος για τον Δήμο Βερύκιο. 

Δείτε επίσης! Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Γροθιά στο στομάχι" το μήνυμά της για την καταστροφή στη Θεσσαλία! "Μέσα στα λασπόνερα αναδεύεται το μέλλον μιας ολόκληρης χώρας"

Όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Με τον Γιώργο Παπαδάκη θα συνεργαζόμουν αύριο, αρκεί να μην ξυπνάγαμε χαράματα. Τον θαυμάζω που αντέχει τόσα χρόνια. Άνετα θα έκανα εκπομπή και μαζί του και με τον Λιάγκα και με τον Αρναούτογλου», ανάφερε στην αρχή η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο reality, ανέφερε: «Θα μπορούσα να είμαι life coach των παικτών, να τους βοηθάω να στήσουν τη σχέση τους με τον εαυτό τους. Θα μπορούσα να είμαι στο Fame Story και να βοηθάω τα παιδιά».

Για την κόντρα της με τον Δήμο Βερύκιο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Συγχωρώ και προχωρώ. Με τον Βερύκιο υπήρχε ένταση, τον έχω συγχωρήσει απλά δεν τον έχω δει. Δεν κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες. Έχω προσπεράσει όλα αυτά τα γεγονότα. Αν ο Δήμος πιστεύει ότι με το που κατάφερε να σταματήσει ο ίδιος το "Πάμε πακέτο” και να μην υπάρχει αυτή η εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, έκανε κάτι καλό στον κόσμο, μεγειά του με χαρά του. Εγώ τον έχω συγχωρήσει, ο κόσμος δεν ξέρω αν το έχει κάνει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR