counter

Βίκυ Καγιά: "Πριν το 2024 δεν θεωρώ πως θα επιστρέψω στην τηλεόραση"

Βίκυ Καγιά: "Πριν το 2024 δεν θεωρώ πως θα επιστρέψω στην τηλεόραση"
Βίκυ Καγιά: "Πριν το 2024 δεν θεωρώ πως θα επιστρέψω στην τηλεόραση"

H Βίκυ Καγιά βρέθηκε την Τρίτη (20/06) στην επίδειξη μόδας του Άγγελου Μπράτη και μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» και τον Κωνσταντίνο Αρκά για όλα.

H παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επόμενη μέρα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Star και την απόφαση της να αφήσει το τηλεοπτικό της παιδί, το «Shopping Star».

«Δεν είμαι ακόμα στα χαλαρά μου και στα ήρεμα μου, στρεσάρομαι. Κάποια στιγμή χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Πολλές φορές στη ζωή όσο και να αγαπάμε τα πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε πίσω γιατί έκλεισε ο κύκλος τους» είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Bίκυ Kαγιά: Έκανε "πανικό" στο Instagram με τα ρούχα της! Casual & chic μαζί

Όπως είπε η Βίκυ Καγιά, δεν είναι του βολέματος και δεν μπορεί να κάνει τα ίδια.

«Φεύγω σε μια περίοδο που το Shopping Star πάει πολύ καλά. Εμπιστεύομαι την κρίση του καναλιού και θα αξιολογήσουν καλά ποιος θα πάρει τη θέση μου. Θα αγαπώ πάντα το ‘Shopping Star, όπως και το Next Top Model. Έκλαψα, πόνεσα και το δούλεψα πολύ να πάρω αυτήν την απόφαση να φύγω. Είναι καλύτερα να κάτσω να τα βρω με τον εαυτό μου και να κάτσω με τα παιδάκια μου. Πιστεύω ότι θα πάρω μια τηλεοπτική απόσταση, πριν το 2024 δεν θεωρώ ότι θα γίνει κάτι. Και μπορεί να μη γίνει και τίποτα» τόνισε ακόμη η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης πως δεν θα επέστρεφε σε πρωινό.

«Δεν ήταν δική μου συνταγή, κάλυψα μια τρύπα δύο μηνών. Δεν νιώθω καμία πικρία, νιώθω αγάπη και ευγνωμοσύνη για το Star που μου εμπιστεύθηκε υπέροχες εκπομπές. Δεν νιώθω αχαριστία, δεν περιμένω οι άλλοι να σκέφτονται όπως σκεφτόμαστε εμείς. Μετά τις εκλογές ξεκινάμε διακοπές και θα επισκεφτούμε οικογένεια και φίλους» πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR