counter

Βίκυ Βολιώτη: Η αποκάλυψη για το χαστούκι του Άλκι Κούρκουλου στο “Λόγω Τιμής”

Βίκυ Βολιώτη: Η αποκάλυψη για το χαστούκι του Άλκι Κούρκουλου στο “Λόγω Τιμής”
Βίκυ Βολιώτη: Η αποκάλυψη για το χαστούκι του Άλκι Κούρκουλου στο “Λόγω Τιμής”

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Βίκυ Βολιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή της στη σειρά “Λόγω Τιμής”, αλλά και το χαστούκι που έφαγε από τον Άλκι Κούρκουλο σε μια άλλη σκηνή.

«Η τελευταία σκηνή που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού και ήμασταν μέσα στην παρέλαση, ήταν πολύ δύσκολα και επικίνδυνα. Ήταν κλειστοφοβικά σχεδόν, γιατί ήμασταν εν μέσω χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, μεθυσμένοι, χαρούμενοι, σε άλλο mood κι εμείς έπρεπε να δουλέψουμε με συνθήκες πολύ δύσκολες και προσπαθώντας κυριολεκτικά να μην χάσουμε ο ένας τον άλλον.

Το χαστούκι δεν θα θυμάμαι; Ήταν πάρα πολύ δυνατό χαστούκι, αληθινότατο. Εν τω μεταξύ, ο καημένος ο Άλκις Κούρκουλος μου έλεγε από το πρωί που είχαμε πάει στο γύρισμα “Βίκυ πώς θα σου δώσω αυτό το χαστούκι, δεν μπορώ.Έχω βαρύ χέρι”. Του λέω “Έλα μωρέ τώρα”. Και έρχεται η σκηνή.. Αν ακούσει κανείς τη σκηνή, ακούγομαι να κάνω ένα “α”. Είναι αληθινό. Εξεπλάγην τόσο πολύ από την ένταση του χαστουκιού και μετά έπαθα και αιμάτωμα στο μάτι. Μια φορά το γυρίσαμε», είπε η Βίκυ Βολίωτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR