counter

Big Brother: Τα πρόσωπα που θα δούμε στο ριάλιτι

Big Brother: Τα πρόσωπα που θα δούμε στο ριάλιτι
Big Brother: Τα πρόσωπα που θα δούμε στο ριάλιτι

Έπειτα από αρκετά χρόνια το Big Brother επιστρέφει και πάλι στην ελληνική τηλεόραση και όλα φαίνεται πως είναι σχεδόν έτοιμα στον ΣΚΑΪ.

Το κανάλι επιθυμεί να βγάλει στον αέρα το γνωστό reality την Κυριακή 30 Αυγούστου με τον Χάρη Βαρθακούρη να έχει κλειδώσει εδώ και αρκετό καιρό τη θέση του παρουσιαστή ενώ όλοι αναμένουν να δουν ποιος θα είναι ο ειδικός ρόλος που θα αναλάβει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ποιοι θα είναι, όμως, οι παίκτες που θα μπουν στο σπίτι για να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι συντελεστές του Big Brother με δημοσιογράφους, στον χώρο που θα γυρίζεται το reality, είχε αναφερθεί πως η επιλογή των συμμετεχόντων έχει γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Στόχος είναι να κλειστούν στο σπίτι ενδιαφέρουσες και διαφορετικές μεταξύ τους προσωπικότητες, ώστε να υπάρχει αυξημένο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Η παραγωγή επέλεξε να εντάξει στο καστ 16 πρόσωπα που ενισχύουν τη διαφορετικότητα από κάθε οπτική γωνία, φυλετική, θρησκευτική, αλλά και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Όπως γράφει η εφημερίδα Realnews, ανάμεσα στους παίκτες του Big Brother περιλαμβάνονται ένας μουσουλμάνος, ένας άνδρας αφρικανικής καταγωγής, καθώς και ένας ομοφυλόφιλος. Μεγάλες αποκλείσεις υπάρχουν και όσον αφορά τις ηλικίες, καθώς στο καστ περιλαμβάνεται μια γυναίκα 60 ετών και ένας νεαρός 18 ετών.

Οι παίκτες θα χρειαστεί να συνεργαστούν για την καθαριότητα και την παρασκευή φαγητού, ενώ κάθε εβδομάδα ο νικητής θα έχει δικαίωμα να μείνει στο capital room μόνος, με όποιο πρόσωπο επιλέξει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR