counter

Βίβιαν Κοντομάρη: “To τηλεοπτικό Σόι μοιάζει με το δικό μου”

Βίβιαν Κοντομάρη: “To τηλεοπτικό Σόι μοιάζει με το δικό μου”
Βίβιαν Κοντομάρη: “To τηλεοπτικό Σόι μοιάζει με το δικό μου”

Η Βίβιαν Κοντομάρη πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha, «Το σόι σου».

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό «ΜΥtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιο πιστεύει ότι είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από την επιτυχία της σειράς, αλλά και αν «Το σόι σου» μοιάζει με το δικό της.

Ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από την επιτυχία της σειράς;

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού πραγμάτων, αρχής γενομένης από την παραγωγή. Είναι γεγονός ότι υπάρχει πολύ καλή οργάνωση. Έπειτα τα σενάρια. Η συγγραφική μας ομάδα είναι πολύ δυνατή και έχουν καταφέρει μετά από τόσα χρόνια να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και το δικό μας, δηλαδή των ηθοποιών. Τέλος, βεβαίως, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι ηθοποιοί οι οποίοι είναι όλοι τους εξαιρετικοί και θεωρώ ότι έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Έχουμε «δέσει».  

«Το σόι σου» μοιάζει ή διαφέρει με το πραγματικό σου;

Αυτή την ερώτηση αν την έκανες στον οποιοδήποτε μέσο Έλληνα θα σου απαντούσε θετικά. Ο κόσμος ταυτίζεται με τα πρόσωπα των δύο αυτών οικογενειών γιατί του είναι πολύ γνωστά. Λίγο– πολύ υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Άρα το τηλεοπτικό «Σόι» μοιάζει με το δικό μου, το δικό σου, το δικό του, το δικό μας.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR