counter

Paparazzi! Beyonce: Στο γήπεδο με τον σύζυγό της!

Paparazzi! Beyonce: Στο γήπεδο με τον σύζυγό της!
Paparazzi! Beyonce: Στο γήπεδο με τον σύζυγό της!

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε την Beyonce και τον σύζυγό της Jay Z, να παρακολουθούν αγώνα τένις στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο «Arthur Ashe Stadium».

Η εκρηκτική τραγουδίστρια άλλωστε είναι fan της Serina Williams, της Αφροαμερικανίδας αθλήτριας της αντισφαίρισης, η οποία μάλιστα είναι το νούμερο 1 σε παγκόσμια κατάταξη από το 2009 στις γυναίκες, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Βέβαια η Beyonce δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στο γήπεδο, αφού ο φακός την έχει απαθανατίσει και άλλες φορές μαζί με τον αγαπημένο της.

Η τραγουδίστρια και ο ράπερ, ευδιάθετοι και χαλαροί απόλαυσαν τον αγώνα, με τη sexy Beyonce να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή! Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 με τον έρωτά τους να είναι κεραυνοβόλος. Είτε βρίσκονται πάνω στη σκηνή, είτε στο γήπεδο, είτε σε κάποιο μεγάλο event εξωτερικεύουν έναν δυναμισμό και την αίσθηση πως τίποτα δε μπορεί να μπει ανάμεσά τους. Τον Ιανουάριο του 2012, η Beyonce έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, την Blue Ivy Carter και η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Ο γάμος τους έγινε πριν 8 χρόνια στη Νέα Υόρκη, μακριά από κάμερες, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης μπροστά σε μόλις 40 φίλους, από τους οποίους είχε ζητηθεί να φοράνε λευκά ρούχα. Ο πρώτος χορός του ζευγαριού ήταν υπό τους ήχους του «Crazy In Love» της Beyonce, καθόλου τυχαία μιας και αυτό το τραγούδι αποτέλεσε την πρώτη συνεργασία του ζευγαριού και την αρχή της γνωριμίας τους.

Πηγή φωτογραφιών: Abaca 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR