counter

Βέφα Αλεξιάδου: "Απορούσαν που ντυνόμουν, βαφόμουν και έβγαινα, ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια"

Βέφα Αλεξιάδου: "Απορούσαν που ντυνόμουν, βαφόμουν και έβγαινα, ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια"
Βέφα Αλεξιάδου: "Απορούσαν που ντυνόμουν, βαφόμουν και έβγαινα, ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή του Open “Πρωινό ΣουΣου”, η Βέφα Αλεξιάδου.

Μέσα σε όλα η γνωστή  μαγείρισσα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασε αλλά και στον χαμό των κοριτσιών της που την στιγμάτισαν!

Όσα είπε η Βέφα Αλεξιάδου

«Δεν είχα τίποτα, ήμουν μια χαρά. Η φωτογραφία, ποιος ξέρει πού τη βρήκε μέσα στις φωτογραφίες μου, την παραποίησε, την έκοψε κιόλας… Τρελάθηκε όλος ο κόσμος , φυσικά εγώ ήμουν στο νοσοκομείο εκείνη την εποχή, αλλά για άλλον λόγο. Εγώ παίρνω κορτιζόνη κάθε μέρα, γιατί είχα πρόβλημα με το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να το στηρίξω και ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσε να το σηκώσει. Αν συνέχιζα να παίρνω την αυξημένη κορτιζόνη που μου έδωσε κατά λάθος η φαρμακοποιός, θα πήγαινα στον άλλο κόσμο και θα έχανα τα νεφρά μου. Όταν το ανακαλύψαμε ότι παίρνω παραπάνω κορτιζόνη, μπήκα στο νοσοκομείο να μου κάνουν θεραπεία για να μην χάσω τα νεφρά μου» ανέφερε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Δείτε επίσης - Βέφα Αλεξιάδου: Ο λόγος που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο

«Έζησα ευτυχισμένα χρόνια πριν φτάσουμε ως εδώ. Η ζωή μου επιφύλασσε πολύ βαρύ πόνο, έχασα πρώτα τον άντρα μου και μετά τα δυο κορίτσια μου. Δεν πρέπει να μη δίνουμε σημασία στο τι μας συμβαίνει και να μην πηγαίνουμε στον γιατρό. Τα κορίτσια μου έδιναν βαρύτητα στη δουλειά τους, αλλά δεν πρόσεχαν την υγεία τους. Πρώτο μέλημά μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε, είναι να σεβόμαστε την υγεία μας. Πολλοί απορούσαν που ντυνόμουν, βαφόμουν και έβγαινα, ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια. Δεν δίνω σημασία ποιος το λέει αυτό. Ο αληθινός πόνος και το μαύρο είναι μέσα στην καρδιά μας. Δεν φεύγει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου, δεν χρειάζεται θέατρο, να βγαίνεις έξω με τα μαύρα να σε λυπούνται και στο σπίτι να φοράς την εμπριμέ ρόμπα» εξομολογήθηκε η Βέφα Αλεξιάδου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Βέφα Αλεξιάδου:

Photo credits – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR