counter

Βάσω Κολλιδά: Αποκαλύπτει τον τρόπο για να αποκτήσετε μια επώνυμη τσάντα σε χαμηλή τιμή

Βάσω Κολλιδά: Αποκαλύπτει τον τρόπο για να αποκτήσετε μια επώνυμη τσάντα σε χαμηλή τιμή
Βάσω Κολλιδά: Αποκαλύπτει τον τρόπο για να αποκτήσετε μια επώνυμη τσάντα σε χαμηλή τιμή

Καλημέρα Vashionistes!!!

Θέλω να σας πω ότι είμαι πολυ χαρούμενη, όταν τυγχαίνουν δουλειές όπως η συγκεκριμένη. Είχα πολύ καιρό να δω τις φίλες μου και να δουλέψουμε μαζί.... Θυμήθηκα τα παλιά.

Λοιπόν για να σας εξηγήσω, με πήρε τηλέφωνο η κουμπάρα μου Άντζελα Ευριπίδη για να κάνουμε μια φωτογράφηση για τα Luxury Toys.

Τι είναι αυτό;

Λοιπόν είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσει... διότι όλες οι γυναίκες έχουμε αδυναμία στις επώνυμες τσάντες, αλλά  δεν μπορούμε να τις αποκτήσουμε εύκολα επειδή κοστίζουν αρκετά χρήματα. Αυτός είναι όμως ο στόχος του συγκεκριμένου μαγαζιού. Μπορείτε να βρείτε τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου και πολλά άλλα μεταχειρισμένα αντικείμενα σε πολύ πιο χαμηλές τιμές. Οι άνθρωποι του Luxury toys ελέγχουν πολύ προσεκτικά τις τσάντες που αγοράζουν από οποιαδήποτε θέλει να πουλήσει την παλιά της τσάντα. Κορίτσια αν έχετε στην ντουλάπα σας πράγματα που είναι καινούρια και δεν τα χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί τους. Αν πάλι θέλετε να αγοράσετε θα εκπλαγείτε με τις τιμές...

Εμείς κάναμε την φωτογράφηση για την καλοκαιρινή τους συλλογή... Πάρτε μια μικρή γεύση και φυσικά μπορείτε να δείτε περισσότερα στα 3 καταστήματα τους (Γλυφάδα, Ερμού και προσεχώς Κηφισιά).

Τα κορίτσια μου Νόνη Δούνια, Ρέα Τουτουντζή, Αναστασία Περράκη, Άντζελα Ευριπίδη κι εγω... Η καθεμιά είχε το δικο της στυλ. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ ανέλαβε ο Γιώργος Μαράσκας και το αποτέλεσμα θα το κρίνετε εσείς φίλοι μου.

Σας φιλώ...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR