counter

Βασίλισσα Ελισάβετ: Την "πέθαναν" στο twitter

Βασίλισσα Ελισάβετ: Την "πέθαναν" στο twitter
Βασίλισσα Ελισάβετ: Την "πέθαναν" στο twitter

Πέθαναν την βασίλισσα Ελισάβετ

Ένα απλό τσεκ απ και ένα tweet μεγάλης δημοσιογράφου ήταν αρκετά για να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στη Μεγάλη Βρετανία.

Η βασίλισσα Ελισάβετ εισήχθη σε κλινική για εξετάσεις ρουτίνας και η Ahmen Khawaja του BBC World News έκανε το tweet "BREAKING: Η βασίλισσα Ελισάβετ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Kind Edward στο Λονδίνο. Αναμένεται σύντομα ανακοίνωση"

Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να αρχίσουν οι Βρετανοί να ανησυχούν πολύ για την κατάσταση της υγειάς της βασίλισσας. Μετά τον πανικό που προκλήθηκε το Ανάκτορο αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει πως η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν στο νοσοκομείο για cehck up ρουτίνας αλλά η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή.

Από την άλλη μεριά η ίδια η δημοσιογράφος αφαίρεσε το εν λόγω tweet από τον λογαριασμό της και έγραψε εκ νέου « False Alarm: Έχουν διαγραφεί τα προηγούμενα tweets!» Και συμπλήρωσε: «δεν πρόσεχα το κινητό στο σπίτι. Ανόητη φάρσα. Συγγνώμη για την αναστάτωση».

Με τον τηλεοπτικό σταθμό να παίρνει και επίσημη θέση λέγοντας πως το tweet εστάλη κατά λάθος κατά τη διάρκεια τεχνικής πρόβας για μια βασιλική νεκρολογία. Πάντως ένα είναι το σίγουρο η βασίλισσα Ελισάβετ ζει και βασιλεύει!         




       

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR