counter

Βασίλης Ζούλιας για Πέτρο Φιλιππίδη: “Είναι ένας άνθρωπος εθισμένος στο σεξ”

 Βασίλης Ζούλιας για Πέτρο Φιλιππίδη: “Είναι ένας άνθρωπος εθισμένος στο σεξ”
Βασίλης Ζούλιας για Πέτρο Φιλιππίδη: “Είναι ένας άνθρωπος εθισμένος στο σεξ”

H κάμερα του “Πρωινού” συνάντησε τον Βασίλη Ζούλια σε βραδινή του έξοδο.

Ο σχεδιαστής μόδας έκανε κάποιες δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που είναι ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καθαρά σε επαγγελματική βάση. Από την παράστασή του “Απατεώνες και τζέντλεμαν” είχα πάρει και το βραβείο κοινού για τα κοστούμια. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Σίγουρα θα είναι ταλαιπωρημένος με αυτό που του συμβαίνει. Ελπίζω να έχει μια κάποιου είδους αφύπνιση και να μπορέσει να δει το έγκλημα που έχει διαπράξει.  Πρέπει να υπάρχει πρόληψη και θεραπεία για να μην έχουμε ξανά τέτοιου είδους πράξεις. Ο Πέτρος Φιλιππίδης – το έχω ξαναπεί – για μένα είναι ένας άνθρωπος καθαρά εθισμένος στο σεξ με ότι αυτό εμπεριέχει. Καταστροφικές συνέπειες. Ο Πέτρος έχει ήδη μπει στις φυλακές» δήλωσε ο Βασίλης Ζούλιας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Ζούλιας τοποθετήθηκε για την δήλωση του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όπου είχε υποστήριξε πως τα άτομα άνω των 15 δεν θεωρούνται παιδιά και η σεξουαλική πράξη μαζί τους δεν είναι ποινικό αδίκημα.

 «Το ακούω και μου βγαίνει καπνός από τα αυτιά. Κάποιος είναι παιδί μέχρι τα 17 και ανήλικος» τόνισε ο σχεδιάστής.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR