counter

Βασίλης Ντινόπουλος: Συγκινεί για τον θάνατό του, ο αδελφός του- “Ταλαιπωριόταν χρόνια από τον διαβήτη”

Βασίλης Ντινόπουλος: Συγκινεί για τον θάνατό του, ο αδελφός του- “Ταλαιπωριόταν χρόνια από τον διαβήτη”
Βασίλης Ντινόπουλος: Συγκινεί για τον θάνατό του, ο αδελφός του- “Ταλαιπωριόταν χρόνια από τον διαβήτη”

Θρήνος για τον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος από το μεσημέρι της Κυριακής θρηνεί την απώλεια του 33χρονου γιου του, Βασίλη.

Ο Βασίλειος-Σπυρίδωνας Ντινόπουλος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις της οικογένειάς του και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια με τη βοήθεια κλειδαρά, τον βρήκε νεκρό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος του Βασίλη Ντινόπουλου οφείλεται σε παθολογικά αίτια και ότι ο 33χρονος έχασε τη ζωή του «χτυπημένος» από τον διαβήτη τύπου Α, από τον οποίο έπασχε.

Ο αδελφός του Βασίλη Ντινόπουλου, Αναστάσιος-Οδυσσέας, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live”.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ιορδάνης Χασοπόπουλος: Συγκινημένος για τον θάνατο του γιου του Αργύρη Ντινόπουλου

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχα βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», είπε στην αρχή και πρόσθεσε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωριόταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο».

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στο πώς έμαθε για την τραγική είδηση του θανάτου του αδερφού του, ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος είπε: «Εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR