counter

Βασίλης Λυριτζής: Από τι είδος καρκίνου πέθανε

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, μετά από σύντομη και άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Βασίλης Λυριτζής αντιμετώπισε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του τους τελευταίους πέντε μήνες, ενώ τον τελευταίο μήνα νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Ο καρκίνος από τον οποίο πέθανε ο Βασίλης Λυριτζής ήταν ο καρκίνος στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο φίλος και συνάδελφός του, Δημήτρης Καμπουράκης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβρη, όταν ο Βασίλης Λυριτζής ένιωσε ένα πρωί έντονο πονοκέφαλο και δυσκολία στην ομιλία.

Στις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί εντόπισαν όγκο στον εγκέφαλο. Ο Βασίλης Λυριτζής το έμαθε, αλλά αφότου του πέρασαν τα δύσκολα συμπτώματα, αποφάσισε να επιστρέψει στην δουλειά του. Όμως, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και μέσα σε μία εβδομάδα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την δουλειά του.

«Ο Βασίλης αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Τέλος Νοέμβρη, ένα πρωί, ενώ ήταν να πάμε στην εκπομπή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Έκανε εξετάσεις και πήγε κατευθείαν σπίτι του. Θεωρήσαμε ότι είχε πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε την ομιλία του. Έμεινε 20 μέρες εκτός και γύρισε στον σταθμό και κάναμε κανονικά την εκπομπή και ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε. Πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Δεν φανταζόμασταν ότι θα είναι και τόσο σύντομη αλλά ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμπουράκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR