counter

Βασίλης Γκουρούσης για διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη: "Με κάνετε μαϊντανό εμένα για ποιο λόγο;"

Βασίλης Γκουρούσης για διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη: "Με κάνετε μαϊντανό εμένα για ποιο λόγο;"
Βασίλης Γκουρούσης για διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη: "Με κάνετε μαϊντανό εμένα για ποιο λόγο;"

Νέες δηλώσεις έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Γκουρούσης, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

Ο θεατρικός παραγωγός φάνηκε αρκετά ενοχλημένος μετά την αγωγή που κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη, όπου του ζητά 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Διαβάστε επίσης! Μάνος Παπαγιάννης: Η αντίδραση του στη νέα αγωγή που έλαβε από την Σοφία Παυλίδου

Βασίλης Γκουρούσης – Η ενόχληση του με την διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη

«Με ενόχλησε ότι όλα γίνονται για μια συγγνώμη, η οποία και έχει ειπωθεί για να καταργηθεί αυτός ο μύθος. Άσχετα εάν οι δικηγόροι την έχουν φέρει την κατάσταση εδώ που έχει έρθει τώρα. Είχαν συμφωνήσει να πάρουν δυο χιλιάρικα, δηλαδή αυτή ήταν η τιμή τους, ο Μάνος μάλλον δεν τα έδωσε και έγινε όλο αυτό που έγινε. Και πάλι των δικηγόρων παιχνίδι είναι αυτό.

Οι ζημιωμένοι όλης αυτής της υπόθεσης ήμουν εγώ και η Βάσια Παναγοπούλου. Δηλαδή το θέατρο. Φανταστείτε ότι η Σοφία έπαιξε στις 11 Γενάρη την τελευταία παράσταση, τις άλλες δυο παραστάσεις τις κάναμε με την Αγγελική Δαλιάνη, την γυναίκα του Μάνου που ήρθε να μας βοηθήσει το κορίτσι και από εκεί και πέρα το θέατρο ήταν κλειστό μέχρι την Κυριακή των Βαϊων. Εκεί που τελειώνει δηλαδή αυτή η ιστορία ξαναρχίζουν από την αρχή; Εγώ δεν είμαι υπερασπιστής κανενός Παπαγιάννη. Προσπαθώ να υπερασπιστώ τη δική μου παράσταση και το θέατρο. Το ότι κάτι έγινε εκείνο το βράδυ, κάτι έγινε αλλά από πίσω υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο.

Ο δικηγόρος της κα. Παυλίδου δυστυχώς το κάτω μέρος του ρούχου που φοράει είναι λάθος. Πρέπει να φοράει άλλο ρούχο. Μίντζιας, νομίζω πως λέγεται. Πήγε λοιπόν να με βγάλει αφερέγγυο μάρτυρα για την ιστορία που μου είχαν χρεώσει και ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Είπα να πάω και στον δικηγορικό σύλλογο αλλά τελικά δεν πήγα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δε θέλω να δημιουργώ προβλήματα.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος και θα κινηθώ νομικά με όλους αυτούς που μου χάλασαν την παράσταση. Η ανοχή έχει και κάποιο όριο! Φτάνει! Φτάνει και για τους δυο. Σταματήστε! Καταστρέφονται ζωές! Με κάνετε μαϊντανό εμένα για ποιο λόγο», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR