counter

Βασίλης Γκουρούσης: Θα κινηθεί νομικά για τη διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη! "Σας λέω δημόσια ότι…"

Βασίλης Γκουρούσης: Θα κινηθεί νομικά για τη διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη! "Σας λέω δημόσια ότι…"
Βασίλης Γκουρούσης: Θα κινηθεί νομικά για τη διαμάχη Παυλίδου & Παπαγιάννη! "Σας λέω δημόσια ότι…"

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Βασίλης Γκουρούσης.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος μίλησε για την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη αφού υπήρξε θεατρικός παραγωγός στην παράσταση “Πετάει-πετάει” κατά την οποία συνέβη το περιστατικό.

Ρίξτε μια ματιά! Σοφία Παυλίδου: Αγωγή κατά του Μάνου Παπαγιάννη! Το ποσό που ζητάει η ηθοποιός

Βασίλης Γκουρούσης – Κινείται νομικά κατά Παυλίδου & Παπαγιάννη

Ο Βασίλης Γκουρούσης ανέφερε πως πρόκειται να κάνει αγωγές κατά όσων έκαναν κακό στην παράστασή του.

«Ήξερα ότι το είχαν διευθετήσει το θέμα μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη γιατί είχαν μιλήσει με τον δικηγόρο από την πλευρά της Σοφίας και είχαν ζητήσει ένα μικροποσό για να τελειώσει αυτό το θέμα. Τελικά, μάλλον ο Παπαγιάννης δεν θα έδωσε αυτό το μικροποσό και προχώρησε η υπόθεση.

Αλλά, γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Δεν καταλαβαίνω. Εμείς την πληρώσαμε. Θυμάμαι ότι 11 Γενάρη δεν ξανάρθε και εμείς την πληρώσαμε για όλη τη σεζόν. Εμείς πάθαμε ζημιά, το θέατρο έπαθε ζημιά. Εμείς χάσαμε τα χρήματά μας, τα χάσαμε όλα, οι άλλοι δε χάσανε τίποτα. Εμείς γιατί δεν κάναμε αγωγές; Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη ζημιά. Δεν έπαθε κανένας από αυτούς ζημιά και το ότι μέχρι σήμερα, δεν τους έχουμε κάνει αγωγές να ζητάμε εμείς τα χρήματά μας, επειδή δε το ήξερα και το έμαθα τώρα, σας λέω δημόσια ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά εναντίον σε όλους όσους κάνανε κακό στην παράστασή μου.

Το είπα και στη Βάσια. Το σκέφτεται κι εκείνη. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν και να λένε ότι πάθανε ηθική βλάβη. Τι βλάβη πάθανε; Ποιος έπαθε βλάβη; Εμείς πάθαμε βλάβη που δεν κάναμε μήνυση. Αντί να τους κάνουμε εμείς μήνυση, κάνανε αυτοί δεξιά και αριστερά για να πάρουν χρήματα; Η Σοφία και ο περίγυρός της για κάποιο λόγο τα έχουν μαζί μου. Δε ξέρω για ποιο λόγο. Εμένα με κάλεσε ένας δικηγόρος να πω τι συνέβη. Αν αυτός ο δικηγόρος ήταν του Παπαγιάννη ή της Παυλίδου, θα πήγαινα όποιος και να με καλούσε για να πω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR