counter

Ανακοίνωση Κούγια για Βαλλιανάτο: "Να παρακαλάει να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου"

Ανακοίνωση Κούγια για Βαλλιανάτο: "Να παρακαλάει να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου"
Ανακοίνωση Κούγια για Βαλλιανάτο: "Να παρακαλάει να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου"

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και τον Αλέξη Κούγια, με αφορμή τα σχόλια του γνωστού ποινικολόγου για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

"Ένιωσα πολύ άσχημα σήμερα το πρωί όταν σε όλες τις εκπομπές έβλεπα να προβάλλεται ως ιστορική η ομιλία του Μπιμπίλα. Ποιος του είπε του Μπιμπίλα ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνο που δεν κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός, είναι το αν ο Μπιμπίλας και ο κάθε Μπιμπίλας έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν σε μια δομή και να διαλέγουν ένα παιδί, το οποίο δε το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και μητέρα τον Μπιμπίλα" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας.

Τι είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος που ήταν καλεσμένος στην "Super Κατερίνα" σχολίασε: "Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Κούγια, που δε μας ακούει αυτή τη στιγμή, ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός;".

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του Αλέξη Κούγια, ο οποίος με ανακοίνωση που εξέδωσε, μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

"Αυτός ο τύπος με το μισό μέτρο μούσι που αντάλλασσε γλωσσόφιλα με έναν άλλον με μισό μέτρο μούσι μέσα στην ελληνική Βουλή σε στημένες κάμερες, για να πανηγυρίσει ότι ψηφίστηκε  αντιστοίχου επιπέδου νομοθετική ρύθμιση που αφορούσε τους ομοφυλόφιλους πριν χρόνια, τόλμησε να μιλήσει για τα παιδιά μου και τόλμησε να αφήσει υπονοούμενο ότι δήθεν η προσωπικότητά μου είναι τέτοια, ώστε τα παιδιά μου να ντρέπονται γι’ αυτήν και πιθανώς, αν τα ρωτούσαν, όταν ήλθαν στη ζωή, αν θα ήθελαν να έχουν εμένα πατέρα, θα απαντούσαν αρνητικά. 

Σε αυτό το υποκείμενο που δεν έχει βάλει μυαλό από την προηγούμενη τραυματική εμπειρία, την οποία είχε με μένα, όταν πριν από χρόνια τόλμησε να επιδείξει απέναντί μου αντίστοιχη συμπεριφορά, θέλω να του πω ότι τα δικά μου παιδιά δεν είναι παιδιά εγκαταλελειμμένα σ’ ένα ορφανοτροφείο ή σε μια δομή, αλλά είναι ένα φυσιολογικό  αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτος και μιας μεγάλης αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, δηλαδή αυτών και μόνο που μπορούν να φέρνουν στην ζωή ανθρώπους και να διαιωνίζουν την ανθρωπότητα, και όχι αποτέλεσμα μιας ανώμαλης ερωτικής πράξεως στο σημείο του σώματος που οι άνθρωποι αφοδεύουν τα περιττώματα και από το οποίο σημείο αυτής της ερωτικής επαφής εμφανίστηκε στην κοινωνία η κατάρα του AIDS.

Να παρακαλάει ο Βαλλιανάτος να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου.

Τον Βαλλιανάτο και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω για τις σημερινές του δηλώσεις.

ΥΓ. Τα δύο παιδιά μου είναι δύο ταπεινά παιδιά που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παιδιά έρωτος και αγάπης όλης της ελληνικής κοινωνίας που έχει φέρει στη ζωή παιδιά με φυσιολογικό τρόπο, και ο μεν γιος μου Χρίστος στα 22 του χρόνια είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, η δε κόρη μου Μάιρα στα 19 της χρόνια είναι πρωτοετής φοιτήτρια της ίδιας επιστήμης".

Αθήνα, 16.2.2024
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR