counter

Βάσια Τριφύλλη: “Η Παυλίδου φαίνεται είναι ανακατώστρα” – “Λυπάμαι αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο”

Βάσια Τριφύλλη: “Η Παυλίδου φαίνεται είναι ανακατώστρα” – “Λυπάμαι αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο”
Βάσια Τριφύλλη: “Η Παυλίδου φαίνεται είναι ανακατώστρα” – “Λυπάμαι αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο”

Την δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου σχολίασε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε μαζί τους το 2018 στην παράσταση «Πετάει – πετάει» αποκάλυψε τους τους λόγους που η ίδια δεν έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη.

Παράλληλα, η Βάσια Τριφύλλη απάντησε στην ατάκα που υποστήριξε η Σοφία Παυλίδου ότι είπε ο Μάνος Παπαγιάννης για εκείνη: «η Βάσια Τριφύλλη πρέπει να μάθει θέατρο» εξηγώντας πως λυπάται αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο.

Όσα είπε η Βάσια Τριφύλλη για την Σοφία Παυλίδου

«Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Ούτε τότε μίλησα, ούτε τώρα θα πω κάτι γιατί πραγματικά δεν ήμουν μπροστά. Δε το ξέρω αυτό. Δε μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν το ξέρω απευθείας. Και τότε ακόμα που ήμασταν στον θίασο, δεν τους έβλεπα. Εγώ πήγαινα αργά γιατί έβγαινα στο δεύτερο μέρος και έφευγα και πρώτη. Δεν είχαμε πάρε – δώσε, δεν είχαμε πολλές φιλίες. Ήμασταν καλά, αγαπημένοι. Με εμένα και τον Μάνο Παπαγιάννη δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα… Λυπάμαι αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο. Αν με δυο παιδιά και τόσα χρόνια στο θέατρο πιστεύει ότι εγώ πρέπει να ξαναπάω στη σχολή, να μου κάνει τα έξοδα να πάω» είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

«Η Παυλίδου φαίνεται είναι ανακατώστρα. Εγώ δεν το ξέρω αυτό το θέμα. Μπορεί να σε απογοητεύω αλλά είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δε λέω ψέματα. Έχω αυτό το ελάττωμα. Και ξέρεις γιατί δε λέω ψέματα; Γιατί είμαι γριά και τα ξεχνάω και γίνομαι ρεζίλι. Δεν έχω κληθεί από το δικαστήριο. Τους το ξέκοψα την ίδια στιγμή. Τους είπα ότι εγώ δεν είμαι μάρτυρας για κανέναν. Θα ορκιστώ για κάτι που δεν είδα; Τη φασαρία την άκουσα αλλά πολλές φορές ακούμε φασαρίες χωρίς να ξέρουμε ποιος φωνάζει, ποιος δέρνει» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR