counter

Βασάλος για Τριαντάφυλλο: "Το θεωρώ θρασύδειλο αυτό που έκανε"

Βασάλος για Τριαντάφυλλο: "Το θεωρώ θρασύδειλο αυτό που έκανε"
Βασάλος για Τριαντάφυλλο: "Το θεωρώ θρασύδειλο αυτό που έκανε"

Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», έκανε ο Τριαντάφυλλος, που μεταξύ άλλων, μίλησε για το «Survivor» και το ενδεχόμενο να συμμετέχει στη νέα εκπομπή του Open.

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στον γνωστό τραγουδιστή και τοποθετήθηκε για όσα έλεγε για τον ίδιο όσο ήταν στο «Survivor All Star».

Διαβάστε επίσης: Tριαντάφυλλος για Bασάλο και Survivοr Αll Star: "Κάθεται εκεί με το 18%, ειρωνεύτηκε το 60% το δικό μας"

«Είχα πει μια ατάκα πριν 12 μήνες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, γιατί αυτό είναι το στυλ μου. Παρεξηγήθηκε ο Τριαντάφυλλος, βγαίνοντας από το παιχνίδι είδα ότι με έβριζε κάθε μέρα, ανέβαζε stories… Εντάξει εγώ το θεωρώ θρασύδειλο αυτό που έκανε, αλλά δεν στέκομαι εκεί, δεν με αφορά. Πέρασε ο καιρός οπότε δεν ασχολούμαι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε κατόπιν: «Μακάρι να ξεκινήσει η εκπομπή στο Open γιατί ο Τριαντάφυλλος λείπει από την τηλεόραση. Έχει αυτό το αυθόρμητο που ο τρόπος που τα λέει εμένα με κρατάει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για τον Τριαντάφυλλο, όλα καλά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR