counter

Βάνα Μπάρμπα: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της αδερφής της

Βάνα Μπάρμπα: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της αδερφής της
Βάνα Μπάρμπα: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της αδερφής της

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους τις σκέψεις της, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατο της πολυαγαπημένης της αδερφής.

«Δύσκολη μέρα σήμερα. Σαν σήμερα έφυγες αδερφούλα μου γλυκιά. 13 Ιουλίου κλείνουμε 3 χρόνια. 3 δύσκολα χρόνια χωρίς εσένα. Όλα ξεπερνιούνται. Εκτός την απώλεια. Τελικά. Θέλω να σου πω ότι βρίσκομαι στο σπίτι στο χωριό. Δίπλα στους γονείς μας. Ξύπνησε η μάνα έξω είχε συννεφιά .δεν καταλαβαίνει πια . Δεν της είπαμε τίποτα. Με κοίταξε στα μάτια ..και με ρώτησε. .γιατί η μέρα είναι βαριά σήμερα. Γιατί γκρίζα ..δεν είναι μάνα, όλα καλά είναι, την αγκάλιασα και ησύχασε… ο πατέρας όμως έκλαψε. Αχ. Να ξέρεις πόσο άλλαξε η ζωή μας χωρίς εσένα. Αλλά ξέρω. Ότι από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη ..τη μάνα μας κορίτσι μου. Βοηθά. Τα παιδιά σου, τον Κώστα. Ξέρω ότι στέλνεις δύναμη. Σ’ αγαπώ, πάντα μαζί» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην αδερφή της λέγοντας χαρακτηριστικά για τη σχέση τους: «Κατά βάθος και οι δύο πήραμε στη ζωή μας αυτό που θέλαμε και επιθυμούσαμε πολύ: εγώ την καριέρα και η αδελφή μου την οικογένεια. Αγαπώ τη Σούλα γιατί είχε πάντα έναν υπέροχο τρόπο να διαχειρίζεται τη διασημότητά μου. Το να μπαίνεις στην τράπεζα ή να κυκλοφορείς στην πλατεία στα Γιάννενα και να σε ρωτούν για το εξώφυλλο της αδελφής σου ή για κάτι που είπε ή έκανε, κατά τα ψέματα, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR