counter

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ενοχλημένη με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις δραστηριότητες που κάνει με τον γιο της

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ενοχλημένη με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις δραστηριότητες που κάνει με τον γιο της
Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ενοχλημένη με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις δραστηριότητες που κάνει με τον γιο της

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη.

Συγκεκριμένα, αφορμή γι΄αυτό το δημόσιο ξέσπασμα στάθηκαν κάποια αρνητικά μηνύματα που έλαβε μετά τις αναρτήσεις που έκανε με τον γιο της μέσα από μια πισίνα που του μάθαινε μπάνιο.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη ξεκαθάρισε πως δεν έκανε τίποτα επικίνδυνο για το παιδί.

«Καλημέρα, ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό χθες, κάποια βίντεο από την πισίνα με το μωρό. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί μου στέλνουν πολλά μηνύματα και με βρίζουν και μου λένε ότι το μωρό ταλαιπωρείται και πίνει νερό στον πνεύμονα και χίλιες δυο κακίες.

Θέλω να πω ότι γι΄ αυτό τον λόγο η Ελλάδα είναι τόσο πίσω. Υπάρχει ημιμάθεια σε αυτόν τον λαό και μάθετε να το διαχειρίζεστε αυτό. Είναι πολύ κακό να νομίζεις. Έχουμε ρωτήσει ειδικούς για να κάνουμε κάτι τέτοιο. Επίσης, το μωρό από τότε που γεννιέται, στην κοιλιά της μαμάς του, ζει στο νερό και έχει από μόνο το ένστικτο και κρατά την ανάσα του μέσα στο νερό. Μέχρι 8 μηνών.

Η συγκεκριμένη πισίνα που πηγαίνουμε είναι φτιαγμένη από Ολυμπιονίκες οπότε φαντάζομαι ότι κάτι παραπάνω ξέρουν από εσάς που υποθέτετε απλά. Επίσης θέλω να ξέρετε για να μην ανησυχείτε ότι νοιάζομαι το μωρό μου πολύ περισσότερο απ΄ ότι εσείς και δε θα έκανα κάτι έτσι αυθαίρετα.

Είμαστε μια χώρα που κατά κύριο λόγο έχει θάλασσες, ουκ ολίγες φορές έχουμε ακούσει για πνιγμούς μωρών οπότε καλό είναι να προστατευτούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Επίσης το μωρό το χαίρεται πάρα πολύ, γελάει και είναι ευδιάθετο. Μάλιστα, έχει βοηθήσει και στην ανάπτυξή του πάρα πολύ. Όσον αφορά τις κακίες που θέλετε να πείτε καλό είναι να διαβάζουμε πρώτα κάποια πράγματα. Αυτά από εμένα», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR