counter

Βαλάντης: Τι αναφέρει το εξώδικο 9 σελίδων που έστειλε στον Γιώργο Λάγιο;

Βαλάντης: Τι αναφέρει το εξώδικο 9 σελίδων που έστειλε στον Γιώργο Λάγιο;
Βαλάντης: Τι αναφέρει το εξώδικο 9 σελίδων που έστειλε στον Γιώργο Λάγιο;

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό» τη Δευτέρα, ο Βαλάντης απέστειλε εξώδικο 9 σελίδων στον σύμβουλο ψυχικής υγείας και πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργος Λάγιο.

Ο ίδιος εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης μέσω skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και εξήγησε τι αναφέρει το εξώδικο που του έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του «Survivor».

«Το έλαβα το εξώδικο. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω εξώδικο και είχα μια ανυπομονησία να δω πως είναι. Είναι ένα εξώδικο 9 σελίδων, το οποίο ουσιαστικά μέσα αναφέρει ότι όλες αυτές οι απόψεις που εκφράστηκαν από μένα είχαν σκοπό να διαπομπεύσουν τον Βαλάντη. Εγώ είχα ανεβάσει ένα στόρι και είχα πει ότι επειδή παρατηρώ ότι υπάρχει πολύ μεγάλος θυμός, θα πρέπει να επέμβει η παραγωγή του ΣΚΑΪ. Γιατί όταν ο θυμός αυτός κλιμακώνεται, μπορεί να έχει μια επικινδυνότητα και ότι όλες αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν λεκτική βία.

Επειδή ΤΗ λεκτική βία είναι δύσκολο να την αναγνωρίσουμε μερικές φορές και τώρα είμαστε σε μια εποχή που προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε τη βία σε όλες τις εκφάνσεις, το θεώρησα, το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Να την παρατηρήσω, να την αναγνωρίσω για να μη την φυσιολογικοποιήσουν όλοι αυτοί που βλέπουν τηλεόραση», εξήγησε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε αν ο Βαλάντης επικοινώνησε μαζί του πριν του στείλει το εξώδικο, σχολίασε: «Όχι δεν επικοινώνησε. Κατευθείαν μου ήρθε το εξώδικο. Θα ήταν πολύ ωφέλιμο να με πάρει, να του εξηγήσω τι είπα, γιατί το είπα. Αλλά αντιλαμβάνομαι από το εξώδικό ότι δεν έχει ο ίδιος κατανοήσει τι σημαίνει λεκτική βία. Τον είδα σε μια πρόσφατη εκπομπή που είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί όταν φωνάζει χάνει το δίκιο του. Εγώ δεν αξιολόγησα τον Βαλάντη σαν προσωπικότητα. Δεν τον γνωρίζω. Αλλά η συμπεριφορά αυτή πρέπει να αναγνωριστεί ως λεκτική βία. Είπε κάτι σωστό μέσα στο εξώδικο. Ότι επειδή έχει στερηθεί θρεπτικά συστατικά από το φαγητό, ήταν ένας από τους λόγους που είχε αυτή τη συμπεριφορά. Δεν αναγνωρίζει ότι αυτή η συμπεριφορά είναι λάθος. Από μένα ζητάει να κατεβάσω από την ιστοσελίδα μου το βιντεάκι, το οποίο εγώ το πήρα από το Youtube, δεν το ανέβασα εγώ. Και επίσης να ανασκευάσω για να αποκαταστήσω την αξιοπρέπεια και την τιμή του. Την αξιοπρέπεια του δεν την έχω θίξει εγώ, ο ίδιος το έχει κάνει στον εαυτό του».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR