counter

Bαγγέλης Γιακουμάκης: Πότε θα γίνει η κηδεία του;

Bαγγέλης Γιακουμάκης: Πότε θα γίνει η κηδεία του;
Bαγγέλης Γιακουμάκης: Πότε θα γίνει η κηδεία του;

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Ημέρα πένθους για όλη την Κρήτη και κυρίως για την τοπική κοινωνία στους Αρμένους Ρεθύμνου θα είναι η Τρίτη 17 Μαρτίου καθώς θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν τον 20χρονο φοιτητή στην τελευταία του κατοικία. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Σελλί του δήμου Ρεθύμνου.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης πέθανε την ημέρα της εξαφάνισής του, βεβαιώνει η ιατροδικαστική εξέταση, για την οποία ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες αναμένεται να κάνουν αργότερα σήμερα ανακοινώσεις για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα που αποκάλυψε ο ιατροδικαστής, ο Βαγγέλης έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του. , κόβωντας τις φλέβες του δεξιού του χεριού στο ύψος του καρπού (ήταν αριστερόχειρας), πιθανότατα, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, με το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα του, στον βούρκο, στην παραλίμνια περιοχή της Παμβώτιδας.

Ως αιτία θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναφέρεται το "αιμορροϊκό σοκ απο τραύμα στο δεξιό επικάρπιο".

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές "το τραύμα στον καρπό του είναι προθανάτιο. Αυτό σημαίνει ότι κόπηκε στον καρπό και μετά επήλθε ο θάνατος. Χρησιμοποιήθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς, σαν αυτόν που έχουν στο σπίτι τους ή επάνω τους σχεδόν όλοι οι νεαροί απο την Κρήτη. Ο Βαγγέλης είχε έναν τέτοιο σουγιά, όμως ουδείς είχε παρατηρήσει ότι δεν είναι στο ντουλάπι του στην Εστία".

Σε ότι αφορά τον χρόνο κατά τον οποίο ο νεαρός σπουδαστής προέβη στην αυτοχειρία, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναφέρει ότι πρόκειται για την ημέρα της εξαφάνισης του, δηλαδή στις 6 Φεβρουαρίου.

Στην εξήγηση αυτή οδηγήθηκε ο ιατροδικαστής, καθώς εντόπισε ίχνη τροφής στο στομάχι του παιδιού, δείγμα ότι δεν είχε χωνέψει το φαγητό που αγόρασε απο τον φούρνο στον οποίο εθεάθη τελευταία φορά πριν απο την εξαφάνιση του.

Το γεγονός ότι δεν είχε προχωρήσει η διαδικασία της πέψης δείχνει, σύμφωνα με τους ειδικούς, ότι το μοιραίο επήλθε πολύ λίγη ώρα μετά απο την κατανάλωση της τροφής.



Οι επιτόπιες έρευνες των Αρχών ολοκληρώθηκαν και το ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας αποχώρησε απο το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR