counter

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Η αποκάλυψη του “Κυριάκου” από τις “Άγριες Μέλισσες” για τη βάφτιση του γιου του- Οι τρεις νονοί

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Η αποκάλυψη του “Κυριάκου” από τις “Άγριες Μέλισσες” για τη βάφτιση του γιου του- Οι τρεις νονοί
Βαγγέλης Αλεξανδρής: Η αποκάλυψη του “Κυριάκου” από τις “Άγριες Μέλισσες” για τη βάφτιση του γιου του- Οι τρεις νονοί

Στην εφημερίδα “RealNews” και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μαντάγαρη έδωσε συνέντευξη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που για ακόμη μια σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, εκτός από τη σειρά μίλησε και για τον γιο του, τον οποίο θα βαφτίσει με την αγαπημένη του το καλοκαίρι.

Ο ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας κέρδισε τις εντυπώσεις ως ένας από τους πιο γραφικούς χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς: «Ο,τι κάνει ο Κυριάκος το κάνει για να είναι καλά η οικογένεια του. Δεν έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον εαυτό του. Βλέποντας ότι χάνει την Ουρανίτσα του, προσπαθεί να σώσει το χωριό. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα τα μάθει και ο Ακύλλας... θέλω να πω για μία ακόμη φορά ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο και στους σεναριογράφους μας, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, γιατί φέτος υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στον χαρακτήρα μου. Του έχει φύγει η μαγκιά και πάει πιο εσωτερικά. Στον δρόμο, την πρώτη χρονιά, με φώναζαν "Κυριάκο", τώρα με φωνάζουν "Βάμβακα". Νομίζω ότι έχει ένα πολύ ωραίο κρεσέντο ο Κυριάκος και καλό θα ήταν να τελειώσει φέτος. Ανεπίσημα γνωρίζουμε ότι οι "Αγριες μέλισσες" τελειώνουν φέτος».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ξεκίνησε την καραντίνα με ένα μεγάλο δώρο, τη γέννηση του γιου του: «Η ζωή είναι γιν-γιανγκ, μέσα στο καλό υπάρχει και το κακό και μέσα στο κακό υπάρχει και το καλό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 2020, γιατί από τη μία ήρθε ο κορονοϊός και από την άλλη ήρθε η γέννηση του παιδιού μου. Ο γιος μου μας έχει αλλάξει τη ζωή. Σίγουρα προς το καλύτερο, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν και δυσκολίες, γιατί κάποια πράγματα είναι πρωτόγνωρα. Ας πούμε, τα βράδια εγώ έγραφα ή άκουγα μουσική, της Ελενας, που είναι καθηγήτρια αγγλικών, της άρεσε να ράβει και να δημιουργεί ρούχα. Παράλληλα συζητούσαμε για όλα αυτά που κάναμε, οπότε ο ένας ενέπνεε τον άλλο. Τώρα, στις 11 το βράδυ δεν έχω ενέργεια. Βέβαια, στο τέλος της ημέρας, όταν τραβάω τη γραμμή από κάτω και κάνω την πρόσθεση, το πρόσημο είναι θετικό».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ο ίδιος είπε: «Όχι, δεν νομίζω, γιατί είμαστε και σε ηλικίες πιο προχωρημένες. Το παιδί είναι ευτυχία, έχει χτυπήσει πολύ ευαίσθητες χορδές μέσα μας που δεν είχαν αγγιχτεί ποτέ και αυτό είναι πολύ ωραίο και για τη δουλειά μου. Είμαστε πλήρεις και θέλουμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε πράγματα με το παιδί μας. Εγώ είμαι πιο χαζομπαμπάς και μου έχει τρομερή αδυναμία. Όχι ότι δεν έχει αδυναμία στη μαμά του, αν φύγει η Ελενα παθαίνει κοκομπλόκο... θέλει να είναι συνέχεια στην αγκαλιά μου, να κοιμάται πάνω μου, νιώθει ασφάλεια. Με λέει "μπαμπά" και λιώνω! Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου».

Αν και έκανε ονοματοδοσία, το ζευγάρι σχεδιάζει κάποια στιγμή να κάνει και βάφτιση: «Θα είναι πολύ ωραίο και πολύ ρομαντικό, επειδή οι "Αγριες μέλισσες" ξεκίνησαν με τον γάμο μου κα ι τον ερχομό του παιδιού μου, να κλείσει αυτός ο κύκλος με τη βάφτιση του Νικόλα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην καραντίνα κάναμε ονοματοδοσία, γιατί θέλαμε έτσι κι αλλιώς να υπάρχει το όνομα του στα δημόσια έγγραφα. Δεν μου άρεσε αυτό το "άρρεν Αλεξανδρής", οπότε τώρα είναι παντού Νικόλας Αλεξανδρής. Είμαστε προς αναζήτηση χώρου και ημερομηνίας για το καλοκαίρι και το ψάχνουμε, γιατί θέλουμε ο. άνθρωπος που θα κάνει τη βάφτιση να είναι πνευματικός, φωτισμένος. Όταν τον βρούμε, θα βρούμε και την εκκλησία. Θα έχουμε τρεις νονούς, που είναι φίλοι μας καλοί, από τον προηγούμενο... αιώνα. Ο ένας είναι καλλιτέχνης στην Αμερική και έκανε το βιντεοκλίπ των Queen για την Google και οι άλλοι δύο στην Ελλάδα: ο ένας ξεναγός και η άλλη διευθύντρια ξενοδοχείου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR