counter

Βαφτίστηκε σε κλίμα συγκίνησης η εγγονή της αξέχαστης Τζέσης Παπουτσή

Βαφτίστηκε σε κλίμα συγκίνησης η εγγονή της αξέχαστης Τζέσης Παπουτσή
Βαφτίστηκε σε κλίμα συγκίνησης η εγγονή της αξέχαστης Τζέσης Παπουτσή

Και το όνομα αυτής… Γεσθημανή! Μπορεί η Τζέση Παπουτσή να μην πρόλαβε να δει τη μονάκριβη εγγονούλα της να έρχεται στον κόσμο, όμως ο γιος της, Γιώργος Καληώρας, της έδωσε το όνομά της αξέχαστης μητέρας του. Γεσθημανή, όπως είναι το βαφτιστικό της, θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη της.

Το μυστήριο, όπως γράφει η Espresso, τελέστηκε στις 12:00, το πρωί της Κυριακής, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Μεταμόρφωση.

Αν και η χαρά του διάσημου παππού της νεοφώτιστης, Θάνου Καληώρα, του μπαμπά της, Γιώργου, αλλά και της μαμάς της, Ειρήνης Πολυκανδριώτη, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ήταν μεγάλη, μια γλυκιά μελαγχολία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, όπως και σε αυτά των λίγων καλεσμένων στην τελετή. Ο λόγος φυσικά εξαιτίας της απουσίας της Τζέσης Παπουτσή, η οποία έφυγε από τη ζωή την 1η Ιουλίου του 2018.

Φωτογραφία από τη βάφτιση ανέβασε στο Facebook, ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, τον οποίο η Τζέση Παπουτσή είχε παντρέψει με την Μάγδα Πένσου.

«Βαφτίσαμε την εγγόνα με το όνομά σου… Γεσθημανή. Τζέση θα την φωνάζουμε κι εκείνη θα το κουβαλάει με τιμή. Τους έλεγα ότι σου μοιάζει πολύ. Ίδιες είστε. Μπας και επέστρεψες; Τόση καλοσύνη σε μάτια… Εσύ πρέπει να είσαι…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αποστόλου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR