counter

Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της Νικολέττας Καρρά. Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της Νικολέττας Καρρά. Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου
Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της Νικολέττας Καρρά. Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Νικολέττα Καρρά

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η Νικολέττα Καρρά που αυτές τις μέρες ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της, λίγο πριν ταξιδέψει στην Κύπρο για να περάσει τις τελευταίες τις μέρες ως ελεύθερη... κι ωραία!

Η ηθοποιός θέλει να είναι όλα έτοιμα για το επόμενο Σάββατο 6 Οκτωβρίου, που θα πάρει με παπά και με κουμπάρο τον αγαπημένο της, Φώτο Πιττάτζη και είναι σε πυρετό προετοιμασιών για το μυστήριο και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει καταλήξει στο νυφικό, που θα είναι απλό αλλά σέξι! Είχε στο μυαλό της την αρχική ιδέα την οποία ανέλαβε να κάνει πραγματικότητα ο Βλάσης Χολέβας.

Νικολέττα Καρρά

Όλο το καλοκαίρι η όμορφη ηθοποιός μοίραζε το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Κύπρο –τόπο καταγωγής του γαμπρού και διεξαγωγής του μυστηρίου- προκειμένου να είναι όλα όπως τα είχε ονειρευτεί! Το μοναδικό κόσμημα που θα φορέσει είναι σχεδιασμένο από την καλή της φίλη Σοφία Δριστέλλα. Η έκπληξη έρχεται από την ηθοποιό στο κομμάτι του make up, αφού έχει αποφασίσει να κάνει μόνη της το μακιγιάζ για την ημέρα του γάμου. Το χτένισμά της θα είναι πολύ απλό και θα το επιμεληθεί Κύπριος κομμωτής.

Νικολέττα Καρρά - Φώτος Πιτατζής

Η τελετή του γάμου με κουμπάρο τον Μάριο Καρογιάν, θα γίνει σε παραθαλάσσιο μέρος της Κύπρου, ανάμεσα σε Πρωταρά και Αγία Νάπα, με πολλούς καλεσμένους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού, ενώ μετά θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία Grecian Bay. Πολλοί μάλιστα θα ταξιδέψουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στη Νικολέττα την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Εδώ και λίγες μέρες στάλθηκαν οι προσκλήσεις στους καλεσμένους και το fthis.gr σας την παρουσιάζει αποκλειστικά!

Νικολέττα Καρρά

Το προσκλητήριο διέπεται από ρομαντικό αέρα και είναι γραμμένο σε πάπυρο. Στο τέλος του, έχει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για σφραγίδα, σύμβολο του μεγάλου έρωτα που υπάρχει ανάμεσα στη Νικολέττα και το Φώτο.

Για τη Νικολέττα η ιδέα του γάμου δεν υπήρχε ποτέ ως προτεραιότητα στη ζωή της, καθώς είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να παλεύει και να δουλεύει σκληρά προκειμένου να χτίσει μια σωστή καριέρα. Η πρόταση γάμου ήρθε ξαφνικά μετά από έναν περίπου χρόνο σχέσης σε μία έξοδο του ζευγαριού για φαγητό στην Κύπρο.

Όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός, θέλει ο γάμος και το πάρτι της δεξίωσης να είναι μια μεγάλη γιορτή για φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και συγγενείς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR