counter

Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος στα 33 του χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίζει.  

Η Σάσα Σταμάτη από την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» συνάντησε τον κ. Κυρανάκη στην παραλία του Αγίου Κοσμά, και συζήτησε μαζί του μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας; 
Η περίοδος που η μητέρα μου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας. Με επιμονή τα ξεπέρασε και έγινε καλά. Αλλά εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη. Σημασία όμως έχει όταν πέφτεις να ξανασηκώνεσαι. Σήμερα είναι όρθια και χαρούμενη, ειδικά μετά το περασμένο Σάββατο, όταν είδε τον γιο της να ντύνεται γαμπρός. 

Τι θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια; 
Ημουν πάντα ένα παιδί που έβραζε το αίμα του. Πάντα έκανα με πάθος αυτό που μου άρεσε και αντιμετώπιζα με τρελά νεύρα ό,τι δεν μου άρεσε. Είτε αυτό ήταν στο σχολείο είτε όταν έπαιζα ποδόσφαιρο είτε στις φιλίες μου και αργότερα στις σχέσεις μου. Αυτό θυμάμαι πάντα. Οι καθηγητές στο σχολείο με θεωρούσαν τρομερά αντιδραστικό, αν και ήμουν καλός μαθητής. Είχα φάει και δύο αποβολές γιατί τους αντιμιλούσα. Ομως θεωρώ ότι αν δεν είχα αυτό το πάθος για όλα, δεν θα είχα φτάσει μέχρις εδώ. Ο,τι κατάφερα στη ζωή μου το κατάφερα γιατί το κυνηγούσα με όλη μου την ψυχή. Δεν τα παρατούσα με τίποτα. Οσο μεγαλώνω, καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να λειτουργώ σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, γιατί το έχω πληρώσει αρκετές φορές. Μαθαίνω από τα λάθη μου και προχωράω. 

 
 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR