counter

Αυτή είναι πρόσκληση! Κάλεσε τις φίλες σε baby shower party στέλνοντάς τους... χρυσή κουδουνίστρα

Αυτή είναι πρόσκληση! Κάλεσε τις φίλες σε baby shower party στέλνοντάς τους... χρυσή κουδουνίστρα
Αυτή είναι πρόσκληση! Κάλεσε τις φίλες σε baby shower party στέλνοντάς τους... χρυσή κουδουνίστρα

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Περιμένει τον ερχομό του παιδιού της και θέλει να το γιορτάσει με τις δέουσες τιμές. To baby shower party που ετοιμάζει η πλούσια κληρονόμος Τamara Ecclestone – η περιουσία της οποίας αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ-, κόρη του Άγγλου μεγιστάνα και ισχυρού άνδρα της F1, Bernie Ecclestone,  από τα πρώτα δείγματα που έχει δείξει η διοργάνωσή του, θα είναι γεμάτο πολυτέλεια και χλιδή.

Η 29χρονη Tamara Ecclestone, παρουσιάστρια και μοντέλο, σε 2 μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί που όπως αναφέρει η Daily Mail, θα είναι κορίτσι. Έτσι, αποφάσισε να γιορτάσει την έλευσή του στην ζωή της διοργανώνοντας μια γιορτή με τις φίλες της στην οποία θα έχει την ευκαιρία να ακούσει μητρικές συμβουλές, να μπει στο κλίμα της νέας της ζωής ως μητέρα και να διασκεδάσει. Η Τamara Ecclestone προσκάλεσε την φίλες της στο baby shower party αποστέλλοντάς τους αντί για κάποια πρόσκληση κλεισμένη σε φάκελο, μια χρυσή κουδουνίστρα κλεισμένη σε κουτί.

Βέβαια η κίνησή της, δεν προκάλεσε έκπληξη στους φιλικούς της κύκλους μιας και η οικονομική της άνεση είναι γνωστή. Το καλοκαίρι του 2013 η Tamara Εcclestone ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Jay Rutland σε μια γαμήλια τελετή γεμάτη βασιλικές τιμές! Συγκεκριμένα, η τελετή πραγματοποιήθηκε σε θέρετρο της γαλλικής ριβιέρας και κόστισε 8 εκατομμύρια ευρώ. Για μια ακόμα φορά, η Tamara δεν λογαριάζει τα χρήματα που σπαταλά για να γιορτάσει όπως επιθυμεί τις χαρούμενες προσωπικές της στιγμές. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR