counter

Eικόνες από το ξέφρενο πάρτι του γάμου που στοίχισε 8 εκατομμύρια ευρώ

Eικόνες από το ξέφρενο πάρτι του γάμου που στοίχισε 8 εκατομμύρια ευρώ
Eικόνες από το ξέφρενο πάρτι του γάμου που στοίχισε 8 εκατομμύρια ευρώ

Η πλούσια κληρονόμος Tamara Ecclestone παντρεύτηκε! Η κόρη του άγγλου μεγιστάνα και ισχυρού άντρα της F1, Bernie Ecclestone είναι επίσημα κυρία Jay Rutland απογοητεύοντας το μεγάλο αντρικό της fun club. Γιατί μπορεί η περιουσία της να αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά το κορίτσι για να βγάζει τα δικά της χρήματα εργάζεται ως μοντέλο, κάνοντας φωτογραφίσεις ημίγυμνη σε αντρικά περιοδικά!

Ο γάμος της, όπως ήταν λογικό συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του βρετανικού Τύπου καθώς η Tamara αποφάσισε να παντρευτεί με βασιλικές... τιμές! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η τελετή, που πραγματοποιήθηκε σε θέρετρο της γαλλικής ριβιέρας την Τρίτη 11 Ιουνίου, κόστισε περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο ηθοποιός Sean Connery και Jason Statham, ενώ για τους καλεσμένους τραγούδησαν ο sir Elton John και ο Mark Ronson.

Για να ξέρετε, όμως, πόσο προκομένο κορίτσι είναι η νύφη ο λογαριασμός δεν πήγε στον μπαμπά της, και βεβαίως ούτε στον γαμπρό, ο οποίος είναι ένας απλός χρηματιστής, αλλά στην ίδια!  

Την επόμενη μέρα του γάμου οι 150 καλεσμένοι ξεσάλωσαν με ένα beach party, στο οποίο η ροζ σαμπάνια έρεε άφθονη! Δείτε φωτογραφίες!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR