counter

Αχιλλέας Μπέος: Η ανάρτηση για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη - "Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου"

Αχιλλέας Μπέος: Η ανάρτηση για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη - "Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου"
Αχιλλέας Μπέος: Η ανάρτηση για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη - "Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου"

Στις καταστροφές της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία Daniel αναφέρθηκε από τη σκηνή της Τεχνόπολης ο Αλκίνοος Ιωαννίδης το βράδυ της Δευτέρας (11/09), αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. 

«Έρχομαι από τη λάσπη» ανέφερε ο τραγουδιστής και χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρισμό «ανεκδιήγητος» για τον Αχιλλέα Μπέο, τον οποίο κατηγόρησε ότι για να τον γράψουν οι κάμερες, ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε"».

Διαβάστε επίσης: Aλκίνοος Iωαννίδης: "Έρχομαι από τον Bόλο, που o ανεκδιήγητος Δήμαρχος ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα…"

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

Από την άλλη, μετά τις δηλώσεις του στο «Πρωινό», ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε με ειρωνείες στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, με δική του ανάρτηση στο Facebook.

Ο Δήμαρχος Βόλου χαρακτήρισε «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ενώ αναρωτήθηκε αν τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ανθρώπους που υποφέρουν και πονούν.

«Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου, Αλκίνοου Ιωαννίδη για τα όσο βιώνουν οι πολίτες του Βόλου, διοργάνωσε και μια συναυλία για να τον εκφράσει (κα να βγάλει το απωθημένο του βρίζοντας με). Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…» έγραψε στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.

 «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει; Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων» είχε πει νωρίτερα στο «Πρωινό» ο Αχιλλέας Μπέος.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR