counter

"Αχαρνής": Διάσημοι καλεσμένοι το Σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο

"Αχαρνής": Διάσημοι καλεσμένοι το Σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο
"Αχαρνής": Διάσημοι καλεσμένοι το Σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο

Απο την Χριστίνα Μόνι

Το έργο “Αχαρνής” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία και την Παρασκευή 10 Ιουλίου παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Οι Αχαρνής το πρώτο σωζόμενο έργο του Αριστοφάνη, έχει όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μεγάλου αυτού σατιρικού ποιητή: Την αιχμηρή καταγγελία για τη διαφθορά του δημόσιου βίου, την αηδία του για τους δημαγωγούς που διαφθείρουν την συνείδηση των πολιτών και πάνω από όλα την αντίθεση του με την ψύχωση για πόλεμο που κατέλαβε τους Αθηναίους και οδήγησε σε καταστροφή την Αθηναϊκή δημοκρατία. Κάτι που μας μεταφέρει κατά κάποιο τρόπο και στην εποχή την οποία διανύουμε τώρα.

Το βράδυ της Παρασκευής πολλοί ήταν οι celebrities που θέλησαν να απολαύσουν από κοντά εξαιρετικούς ηθοποιούς όπως οι : Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Φάνης Μουρατίδης και άλλοι πολλοί. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR δεν θα μπορούσε να λείπει από την παράσταση και κατέγραψε όσα έγιναν αλλά και τους διάσημους οι οποίοι έδωσαν το “παρών”.

Ανάμεσα τους οι : ο Θανάσης Βισκαδουράκης , η Εύα Νάθενα, η Νανά Παλαιτσάκη, η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη Μπάρκου, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Διονύσης Φωτόπουλος, η Ελένη Ράντου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αλλά και η Λίνα Πρίντζου που βρέθηκαν στο πλευρό των συζύγων τους οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην πολλά υποσχόμενη παράσταση αλλά και πολλοί ακόμη celebrities. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR