counter

Ashton Kutcher- Demi Moore: Μετά από δύο χρόνια στα δικαστήρια, επιτέλους πήραν διαζύγιο!

Ashton Kutcher- Demi Moore: Μετά από δύο χρόνια στα δικαστήρια, επιτέλους πήραν διαζύγιο!
Ashton Kutcher- Demi Moore: Μετά από δύο χρόνια στα δικαστήρια, επιτέλους πήραν διαζύγιο!

Kutcer-Moore

Ο γάμος του Ashton Kutcher και της Demi Moore αποτελεί και επισήμως παρελθόν !

Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι μετά από αλλεπάλληλες διαφωνίες και διαπραγματεύσεις μηνών που δεν οδηγούσαν πουθενά, συμφώνησαν τελικά στους όρους του διαζυγίου τους και υπέγραψαν τα σχετικά χαρτιά.

Ο Ashton Kutcher και η Demi Moore που ζήτησαν διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, νόμιζαν πως ο γάμος τους δεν θα τελειώσει ποτέ, και γι' αυτό δεν είχαν φροντίσει να κάνουν προγαμιαίο συμβόλαιο πριν παντρευτούν, το Σεπτέμβριο του 2005.

Αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστέρησε η έκδοση του διαζυγίου τους σχεδόν 2 χρόνια, καθώς ο Ashton Kutcher και η Demi Moore δεν τα έβρισκαν στη μοιρασιά της περιουσίας τους.

Το πρών αγαπημένο ζευγάρι χρειάστηκε πολλούς μήνες για να διαπραγματευτεί τα οικονομικά του, ειδικά για το ποσό που χρωστούσε ο ηθοποιός στην Moore. Η Demi Moore που διαθέτει περιουσία 150 εκατομμυρίων δολαρίων, μάλιστα, ζήτησε από τον Ashton Kutcher διατροφή, καθώς εκείνος άρχισε να γίνεται σιγά-σιγά ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στο Hollywood.

"Υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους και είναι έτοιμοι να τα καταθέσουν στο δικαστήριο. Αυτό θα σημάνει και το τέλος του γάμου τους", δήλωσε πηγή του πρώην ζευγαριού στη New York Post.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για έξι χρόνια, μέχρι που το Νοέμβριο του 2011 αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στον έγγαμο βίο τους. Ο χωρισμός από τον Ashton Kutcher ήταν για την Demi Moore μια πολύ επώδυνη διαδικασία έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι ο 35χρονος Ashton την απάτησε με τη Sara Leal!

Πλέον και οι δύο έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή με την Moore να βγαίνει με τον Will Hannigan και τον Ashton να είναι αρραβωνιασμένος με την Mila Kunis.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR