counter

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Η αποκάλυψη για τις πλαστικές που έκανε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Η αποκάλυψη για τις πλαστικές που έκανε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Αριστομένης Γιαννόπουλος: Η αποκάλυψη για τις πλαστικές που έκανε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε συνέντευξη ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για το τέλος του γάμου του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που τις έχει κάνει. Ο ίδιος παραδέχτηκε παράλληλα πως πριν τον γάμο τους έκανε μπότοξ.

«Έρχονταν πελάτισσες και μου ζητούσαν να τους κάνω τις γωνίες της, το πρόσωπο, τη μύτη… Ανάλογα. Με την Αλεξάνδρα έχουμε κάνει κάτι πράγματα που τα έχει δεχτεί και τα έχει πει. Ισχύει. Περισσότερα της έχουν φορτώσει από ό,τι έχει κάνει. Αλλά πάντα έτσι είναι. Είχαν πάρει κάτι φωτογραφίες που ήταν 12 χρονών και τις σύγκριναν με όταν ήταν 25. Είναι άδικο αυτό για την Αλεξάνδρα.

Εγώ έχω κάνει μόνο ένα μπότοξ. Με έβαλε η Αλεξάνδρα να το κάνω πριν τον γάμο μας. Οι σχέσεις μας σήμερα είναι καλές. Επικοινωνούμε συχνά. Δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι. Τώρα κάνουμε τα τυπικά του διαζυγίου, μιλάνε οι δικηγόροι μεταξύ τους. Εγώ δε θα παντρευόμουν αν δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Η Αλεξάνδρα πιθανότητα να ήθελε να το παρατείνουμε λίγο περισσότερο. Εκεί ίσως αλλάξαν οι προτεραιότητές μας» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Σε παλιότερη συνέντευξή της πριν λίγους μήνες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε δηλώσει σχετικά με τις πλαστικές: «Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά. Που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα και απλά είπαμε να διορθώσουμε μία-δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή βέβαια. Ήμουν αρκετά αδύνατη και ήθελα κάτι που θα έδινε όγκο στο σώμα μου.

Νομίζω ότι τώρα πια δεν μπορώ να με φανταστώ πώς ήμουν πριν. Εντάξει έχουν περάσει και 6-7 χρόνια από τότε που το έκανα, οπότε έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν. Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι. Στα χείλη βάζω υαλουρονικό μια φορά τον χρόνο. Αλλά πολύ λίγο. Γενικά δε μου αρέσουν τα τεράστια χείλη. Μου αρέσει να φαίνεται φυσικό. Δεν τα θεωρούμε επέμβαση αυτά. Μπότοξ έχω δοκιμάσει να κάνω μια φορά σε πολύ μικρή ποσότητα. Γενικά κάνω πράγματα σε πολύ μικρό βαθμό».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR