counter

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Η απάντηση για τη δήλωση του Στάθη Σχίζα - "Μου είναι αδιάφορο…"

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Η απάντηση για τη δήλωση του Στάθη Σχίζα - "Μου είναι αδιάφορο…"
Αριστομένης Γιαννόπουλος: Η απάντηση για τη δήλωση του Στάθη Σχίζα - "Μου είναι αδιάφορο…"

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Στάθης Σχίζας.

«Θεωρώ ότι είχαμε πιο έντονη σχέση απ’ ό,τι είχε με τον πρώην άντρα της», ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση που έκανε ο Στάθης Σχίζας για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε επίσης! Αλεξάνδρα Παναγιώταρoυ για Στάθη Σχίζα: "Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση"

Η απάντηση του Αριστομένη Γιαννόπουλου

«Εγώ δεν ξέρω κανένα παθόμετρο. Γι’ αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ή τον Στάθη Σχίζα τι εννοεί. Δε με ενόχλησε αυτό. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Ο καθένας τα λέει, όπως τα αντιλαμβάνεται. Δεν έχω κανένα συναίσθημα, ούτε με προσβάλλει, ούτε τίποτα, μου είναι αδιάφορο.

Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον. Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν γιατί δε σε αφήνει να κάνεις βήματα προς το μέλλον. Και ό,τι κάνεις στο μέλλον μετά, είναι μισό. Για μένα αυτό που είπε ο Στάθης, δεν εμπεριέχει τίποτα, ούτε σύγκριση. Δε με απασχολεί το θέμα.

Δε συγκρίνω καμία μου σχέση με προηγούμενη. Κάθε μου σχέση είναι αυτοτελής, αυτόνομη, μοναδική. Με τον Στάθη δε μιλάμε. Με την Αλεξάνδρα έχουμε καλή επικοινωνία», είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR